KD Player TR ve Temaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
KD Player TR ve Temaları
slm arkadaslar ben uzun bı aranın ardından tekrar mexicepteyım gelısımın serefine bu konuyu acıorum eger olumlu olursa devamını gitecegım kd player hakkında bı konu acılmıs fakat uzun sure once ve yorumlara bakılacak olursa pekde yararlı olamamıs o yuzden bende yenıden acıp yardımcı olmaya calısacagım her turlu sorununuza elımden geldıgınce cozmeye calısacagım once programları vereyım butun ekranlar ıcın KD player

KD player 128X160

KD player 176X220

KD player 240X320

sımdı gelelım temalara

media player 11 resmi

240X320 icin

176X220 ıcın

Muzıc highway resmi

176X220 icin

240X320 icin

iPhone original resmi

128X160 için

176X220 için

240X320 için

tema kurmayıda anlatayım kd playerı actıgımızda karsımıza cıkan ılk ekrandan menuye basıyoruz "daha fazla..." secıyoruz tema degıstırı secıyoruz tema secı tıklıyoruz ordan ıstedıgımız temayı secıyoruz ve uygulanmıs oluyor.

arkadaslar eger tutulursa temalara devam edecegım.emege saygı gosterenlere sımdıden tesekkur edıyorum .

• Beğen
Tepkiler: fifage, alpxx, sensizim_06 ve 5 diğerleri

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Sağol.

trealfake

trealfake

Üye
teşekkürler

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
sız saolun arkadaslar tesekkurler emege bı tesekkurle saygı gosterdıgınız ıcın

superpower1905

superpower1905

Üye
saol kardeş

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah sen saol yardımcı olduysam ne mutlu bana

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bu program ve temaları ındırenler neden bı tesekkuru cok goruyorlar böle yapınca ınsanın paylasma ıstegınıde yok edıyorlar form eskısı gıbı dııl artık galıba

dpu_insaat

Üye
Program için tşkler arkadaş.bende k530i var programı indirip kurdum fakat müzikleri görmüyor.yardımcı olursan sevinirim

Symbiont

Üye
Hakiki Tam Ekran Programı Süper Film İzleniyor Bula Yıllardır Kullanıyordum Skin d Attım İyi Oldu Saol

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
dpu ınsaat yorumun ıcın saol sarkıları gorebılmen ıcın sarkı lıstesı olusturman lazım nasıl olusturacagını anlatıyorum sımdı calana gırdıkten sonra seceneklere basıp calma lıstesı dıyeceksın sonra dosya ekle dııp telefon hafızası ıcın c:/yi hafıza kartı ıcın e:/yi sececeksın sonra muzıklerı ısaretlııp eklıceksın hepsı bu kadar admınım yorumun ıcın saol ben skın buldukca eklemeye deavm edecegım

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kd player ıle ılgılı sorun oldugu ıcın bu konuyu hortlatıyorum

anilcan60

Üye
nasıl indircez ı phone temasını linkte nereye tıklıycem

shadowboyklor

Üye
Linkler ölü

fifage

fifage

Üye
ama lınk artık olmus ne yapıcas yaw :S

atakan7

Üye
linkler ölüü

maivesiyah

maivesiyah

Üye
Eyvallah sağol

paki96

paki96

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt