Kazım Kazım futboluyla büyüledi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Kazım Kazım futboluyla büyüledi!
MTK karşısında oynadığı futbolla göz dolduran Fenerbahçe'nin genç yıldızı Colin Kazım maç sonrası duygularını anlattı.
MTK karşısında oynadığı futbolla göz dolduran Fenerbahçe'nin genç yıldızı Colin Kazım, Euro 2008, Fatih Terim ve Aragones'in kendisine çok şey kattığını söyledi.

Kazım maç sonrası performansıyla ilgili bir soruya verdiği cevapta, "Euro 2008 bana çok şey kattı. Fatih Terim de bana çok şey kattı. Aragones’in de bana güven vermesi performansımı arttırıyor. Geçen sezon yaşadığım dil sorununu da artık aştım" dedi.

Başarılı oyuncu, MTK maçıyla ilgili olarak ise "MTK aslında iyi ve güçlü bir takım. Eğer olumsuz bir sonuç alsaydık çok fazla eleştirilirdik. Rövanş maçında da aynı futbolu sergilemeliyiz" diye konuştu.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Olağanüstü oynadı...Cristiano ronaldo gozumun onune geldi ;)

ouSahin

ouSahin

Üye
Fenerbahçe ve milli takımda çok geliştirdi oyununu :) zamanla daha üstün olcak:)

schumici

schumici

Üye
potansiyeli inanılmaz bi oyuncu birebirde geçemiyceği oyuncu yok gibi çok sağlam oyuncu deivid in yokluğunda sağ kanadın yükü onun üzerinde ve o yükü kaldırabilecek yürek onda var:oke:

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
potansiyeli inanılmaz bi oyuncu birebirde geçemiyceği oyuncu yok gibi çok sağlam oyuncu deivid in yokluğunda sağ kanadın yükü onun üzerinde ve o yükü kaldırabilecek yürek onda var:oke:
+1. söylenecek herşeyi söylemişin bana söz düşmez. teşekkürler :oke:

dreamnoble

dreamnoble

Üye
En başından beri yetenekli biri olduğu belliydi ama zaman gerekliydi ve kendini göstermeyi başardı sonunda..Tebrikler..

Salihyet

Salihyet

Üye
Fenerbahçemizde boş adam yok.... :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...