"Kazanmamız gereken bir maçı kaybettik"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Kazanmamız gereken bir maçı kaybettik"


Spor Toto Süper Lig mücadelesinde Karabükspor'a mağlup olan Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, kazanmak zorunda oldukları mücadeleden mağlup ayrıldıklarını ifade etti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Kazanmamız gereken bir maçı kaybettik" dedi.
Güneş, 2-1 kaybettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, maça iyi başladıklarını, rakibin ilk 15 dakika pozisyon bulamadığını söyledi.
"DİYECEK BİRŞEY BULAMIYORUM"
İstedikleri gol pozisyonlarını bulamamalarının, oyuncuların durmasına neden olduğunu savunan Şenol Güneş, "Gereksiz bir penaltı yapmamız ve golün gelmesi rakibin direncini artırdı. Maçın tamamına baktığımızda, arzumuza rağmen rakibimiz kazandı. Bizim için önemli bir kayıp oldu. Maçta taraftarların yaptıklarını kabul etmiyoruz. Bunu Karabük taraftarı yapmadı. Oyuncunun kafasında kar patlıyor. Hakem bir şey yapmıyor. Buna tepki gösterdim. Bu nedenle kontrol kaybediliyor. Sahada görüp de görmemezlikten geliyorsa, buna diyecek bir şey bulamıyorum” ifadelerini kullandı.
"TEKNİĞİ YÜKSEK OLAN OYUNCULARDAN YARARLANAMADIK"
Güneş, ”İyi başladık. Atak yaptık ama saha zeminin ağır olması ve top kayıplarının fazla olması nedeni ile oyun kontrolü kayboldu. Tekniği yüksek olan oyuncularımızdan fazla yararlanamadık. İstek olarak oyuncular iyi niyetliydi. Ataklar kesildi, ikinci pastan sonra final paslarını iyi kullanamadık. 2-1'den sonra rakibin önde top tutması oyun kontrolünü kaybettirdi" dedi.
Geçen hafta oynadıkları Samsunspor maçında da aynı şeylerin yaşandığını vurgulayan Güneş, "Taraftarın küfür etmesini ve yabancı maddeler atmasını kabul etmiyorum. Bu benim fikrim. Bir hocanın kafasına sürekli para ve kar geliyorsa, hakem de bunu görüyorsa bir şey diyemem. Biz 70 bin lira ceza aldık. Ben bunları doğru bulmuyorum. Kardemir Karabükspor'un genel taraftarının böyle olduğunu düşünmüyorum. Taraftar destekleyecek, sahip çıkacak. Olumsuzlukları söylüyorum. Taraftarın büyük takımlara karşı hırslı olması normal, yabancı cisim atılması kötü. Futbolun güzel olması, oynayanların keyif alması lazım. Suçlama yerine düşünceyi paylaşmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt