Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bende bu gibi sitelerden bahsediyorum zaten tarayıcıda 10 tane reklam açılacağına tek reklam geçilir ve rahat bir şekilde dosya indirilirBenim İçin Ad.fly Gibi Sitelerde Sorun Yok AdBlockerim Var Sorun Olmuyor Ama Yükliycegi Site Mega Zippyshare Ve MediaFire Gibi Yerler Olmalı Dedigin Gibi
Galaxy Acesi Olanlar O Sitelerde Telefonları Donuyor Ama Ne Yazıkki (Ad.Fly)Bende bu gibi sitelerden bahsediyorum zaten tarayıcıda 10 tane reklam açılacağına tek reklam geçilir ve rahat bir şekilde dosya indirilir
Zaten konulardaki linklerin hepsi reklamli buradaki ayrıma ne diyeceksin?Öyle bir üye ayrımı yapılamaz, ya yasaktır ya değildir
Zaten konulardaki linklerin hepsi reklamli buradaki ayrıma ne diyeceksin?
Bende bundan bahsediyorum üye bu işe zaman harcayıp Upload yapma zahmetine katlanıyor sa bırakalım da oda bu işten para kazanabiliyorsa kazansınDosya sitelerinin çoğu bu şekilde, imkan varsa kendi hesabına yükleyebilir üye yada eklenti yapabilir
Benimki öneriydi sadece geçen gün bu sekilde bir konu gördüm o yüzdenKazançlı linkler serbest olsada eklediğiniz uygulamalar indirilmediği taktirde kaldırılıyor, kaldırılmakla beraber upload edilen serverden de kırılıyor, ölü link dediğimiz olay.
Bizde isteriz üyelerin kazanmasını ancak hem linkler kısa sürede kırılıyor, hemde temiz indirme sayfasına yönlendiren bir reklam sayfası da zor, bir iki tane varsa da sadece bunu kullanın diye tüm üyelere ve yeni kayıt olacak üyelere duyurmak zor olacağından kısaltma linklere sıcak bakmıyoruz.
Bende bundan bahsediyorum üye bu işe zaman harcayıp Upload yapma zahmetine katlanıyor sa bırakalım da oda bu işten para kazanabiliyorsa kazansın
Yani bir dosya indirmek için onlarca reklam sayfası açılması normal bir durum değil.
Üyeler bunu bana söylediğinde Upload icin ugrasamayacagim için olumsuz cevap veriyordum ama ugrasabilecek birisi varsada uğraşsın yani kimse kazançlı linke itiraz etmez bu durumda temiz bir Upload sitesi olduktan sonra
Ayrıca burada ayrım yapılabilir üyeler arasında; hem kazançlı link kullanıp hep tusfiles sitesini kullanırsa burada ayrım yapılır yani
Neyse istekli üye olursa yönetimle görüşsün artıkPaylaşımcı üye grubu olursa olabilir ama abi emin ol birçok kişi isyan eder bu reklamlı linklere
Kesinlikle İtiraz Ediyorum.Lütfen başka siteleri çöp ediniz sizin reklamlı uygulamalarınıza ihtiyacımız yok. MaxiCep Sitesinin en önemli en iyi özelliklerinden biri de direk link ve sağlam linkten başka abuk subuk linklerin olmamasıdır. Sitede çalışanlar ellerinden gelenin fazlasını yaparak engel oluyorlar ve bunun arkasındayım. Sitenin kendine has kalitesini bozmayınız bunu teklif dahi etmeyiniz. Site yöneticilerinden ricam böyle şeye asla musamma göstermemeleridir.
okudum sorun ne?
neresi alakasız anlamadım kazançlı link istemiyorum dedim yeterince açık değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?