Kayseride Kaçırılan çocuklara çok üzülüyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

dexter88

dexter88

Üye
    Konu Sahibi
Kayseride Kaçırılan çocuklara çok üzülüyorum...
Arkadaşlar bayramda Kayseride kaybolan çocuklara çok üzülüyorum. Merakla takip ediyorum acaba neredeler napiyorlar daha çocuk onlar ya. Haramı helali sevabı günahı haklıyı haksızı bilmez ki onlar...İki şeker verirsin bütün dünyalar onların olur. BU nasıl bir vicdansızlıktır ki onları kaçırıp alı koyanlar analarına babalarına en azından,sag mı öldüler mi bildirilmez.Nasıl bir vicdansızlıktır ki annesinden babasından yanından bir dakika bile ayılmaması gereken yavrular yabancı ellerde 1 degil 2 degil 3 çocuk başımıza böyle bişey gelse ne yapardık acaba...
Ben şahsım adıma her gece onlar için dua ediyorum keşke daha fazlasını yapabilsem. İnanıyorum onlar bulunacaklar ve geri dönecekler dualarım hep onlarla. Allah ailelerine sabır versin... Kayıp çocuklara da güç versin umarım yaşıyorlardır. Hiçbir suçları yok tanrıya sitem etmeye gerek de yok... Elbet geri gelecekler o küçücük yataklarında yatacaklar, sabah kalkıp aynı evde uyanacaklar.
İNANIYORUM...
lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

--------------- Ekleme ---------------

Basın eger karabulut cinayeti gibi bunun da üstüne düşerse bu çocuklar bulunur...

• Beğen
Tepkiler: Lina_TR, Esendağlı ve my immortal

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Allah kimseye böyle dert vermesin vede böyle bir kötü olay yaşatmasın.Allah yar ve yardımcıları olsun.Eğer birileri tarafından alıkonuyorlarsa eğer, Allah bu kişilerede akıl ve vicdan versin...ki birbaşka zamanda birbaşkasına bu olayı yapmasınlar.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
allah yardımcısı olsun minik yureklerin

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ALLAH yar ve yardımcıları olsun çocukların kacıranlarında belasını versin

Odysseus

Odysseus

Üye
Basın, Münevver cinayetinin üstüne kendi reklamlarını yapmak için gitti, bu arada baba da iyi paralar kazandı. Türkiye'de her gün bu şekilde insanlar infaz ediliyor. Hiçbirisi duyuruluyor mu ?. Bu olayın çözümlenmesinin ardından birsürü anne çıktı, benim evladımın katilini de bulun diye. Bu çocukların bulunması için dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok. Ama dediğiniz gibi basın üstüne giderse gayet tabi bulunur.

silop_kms

silop_kms

Üye
Allah yardımcıları olsun....

dexter88

dexter88

Üye
    Konu Sahibi
Nerdesiniz çocuklar yaaa... :(

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Allah yakınlarına sabır versin
Benim tahminime göre organ mafyası bu çocukları kaçırdı ve organları kullanıp gömdü bence o çocuklar bulunamaz
Türkiye organ mafyasında dünyada 1.sırada yer alıyor arkadaşlar.
Ama medya bunun üstüne fazla gitmiyor...

dexter88

dexter88

Üye
    Konu Sahibi
kaybolan çocukları bulanlara ihbar edenlere 150.000tl ödül 3 can için az belki ama napalım...
:(
arkadaşlar bu arada şu anda türkiyede 1542 çocuk kayıp. çocuk bunlar arkadaşlar çocuk...

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Şeker toplamaya gidip dönmemişler bence kaçırıldılar :(

dexter88

dexter88

Üye
    Konu Sahibi
23 gün oldu arkadaşlar sizce ne oldu?