dexter88
Üye
Kayseride Kaçırılan çocuklara çok üzülüyorum...
Arkadaşlar bayramda Kayseride kaybolan çocuklara çok üzülüyorum. Merakla takip ediyorum acaba neredeler napiyorlar daha çocuk onlar ya. Haramı helali sevabı günahı haklıyı haksızı bilmez ki onlar...İki şeker verirsin bütün dünyalar onların olur. BU nasıl bir vicdansızlıktır ki onları kaçırıp alı koyanlar analarına babalarına en azından,sag mı öldüler mi bildirilmez.Nasıl bir vicdansızlıktır ki annesinden babasından yanından bir dakika bile ayılmaması gereken yavrular yabancı ellerde 1 degil 2 degil 3 çocuk başımıza böyle bişey gelse ne yapardık acaba...
Ben şahsım adıma her gece onlar için dua ediyorum keşke daha fazlasını yapabilsem. İnanıyorum onlar bulunacaklar ve geri dönecekler dualarım hep onlarla. Allah ailelerine sabır versin... Kayıp çocuklara da güç versin umarım yaşıyorlardır. Hiçbir suçları yok tanrıya sitem etmeye gerek de yok... Elbet geri gelecekler o küçücük yataklarında yatacaklar, sabah kalkıp aynı evde uyanacaklar.
İNANIYORUM...
lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
--------------- Ekleme ---------------
Basın eger karabulut cinayeti gibi bunun da üstüne düşerse bu çocuklar bulunur...
Ben şahsım adıma her gece onlar için dua ediyorum keşke daha fazlasını yapabilsem. İnanıyorum onlar bulunacaklar ve geri dönecekler dualarım hep onlarla. Allah ailelerine sabır versin... Kayıp çocuklara da güç versin umarım yaşıyorlardır. Hiçbir suçları yok tanrıya sitem etmeye gerek de yok... Elbet geri gelecekler o küçücük yataklarında yatacaklar, sabah kalkıp aynı evde uyanacaklar.
İNANIYORUM...
lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
--------------- Ekleme ---------------
Basın eger karabulut cinayeti gibi bunun da üstüne düşerse bu çocuklar bulunur...