Kayseri'de cezaevi aracı yandı 5 mahkum öldü..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pisigo12

Pisigo12

Üye
    Konu Sahibi
Kayseri'de cezaevi aracı yandı 5 mahkum öldü..
Kayseri'nin ilçesi yakınlarında seyir halindeyken yangın çıkan cezaevi aracından çıkamayan 5 mahkum, yanarak hayatını kaybetti.
Olay, Kayseri'nin
ilçesi ile Sivas'a bağlı Gürün ilçe yolu arasında, sabahın erken saatlerinde meydana geldi. Doğu ilinden İstanbul'a sevkiyatı yapan cezaevi aracının motor kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

ASKERLER KAPIYI AÇMAYA ÇALIŞMIŞ ANCAK..

Van’dan İstanbul’a gitmekte olan 34 BL 2564 plakalı cezaevi nakil aracı, saat 06.00’da Kayseri-Malatya karayolunun Karakuyu köyü mevkinde seyir halindeyken aracın yanmaya başladığını farkedince aracı durdurdu. Askerler, birden bire ve şiddetli bir şekilde yükselen alevler nedeniyle 5 tutuklu ve hükümlünün bulunduğu nakil aracının kapısını açmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Şiddetli alev ve dumandan etkilenen mahkumlar araçta yanarak can verdi. Şoka giren askerlere olay yerine gelen 112 Acil Serris ekipleri, itfaiye ve jandarma ekipleri teselli etmeye çalıştılar. Askerlerin, cezaevi nakil aracında bulunan mahkumları kurtaramadıkları için büyük üzüntü duydukları ve şoka girdikleri gözlendi. Yangında cezaevi nakil aracında bulunan Abdülsetter Ölmez (35), Sinan Aşka (18), İsmet Evin (33), Akif Karabalı (24) ve Medeni Demir (47) hayatını kaybetti.
Cumhuriyet Savcısı olay yerinde incelemelerde bulundu.

Cezaevi Arabasının Yandıktan Sonraki Görüntüleri...

Haberle İlgili Yorumlar...

Yorumu Yazan: Dede

Araçtan çıkamadılar,zaten çıkamazlar dı...nakil araçları araç değil işkence aracı...saatlerce o araçta hayvanı bağlasalar hayvan çıldırır,kafasını karosere vura vura ölürdü...saatlerce zırhlı araçta istiflenmiş şekilde seyehat çokmu kolay.. mahkumlarda insan.. doğru dürüst bir araçla yola çıkmaları gerekerdi... o uzun yol o araçla gidilirmi yahu... insaf be insaf.....

Yorumu Yazan: Eray

Canım ulkemde ınsan hayatı bu kadar ucuz o şahısların aılelerıne ne cevap verecekler hemde dırı dırı yanarak olduler yazık...bu ülkenın kolluk kuvetti hele polis ve cezaevı personelının yanında ınsan hayatının hiç değeri yok.

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Ilk etapta ALLAH rahmet eylesin!!! Sonrasında bütün sorumlular adalet önüne getirilip hesap vermesi lazım. Maalesef ülkemizde insan hayatının hiç ama hiç bir değeri yoktur. Hele bide normal vatandaşsan vay haline.

Pisigo12

Pisigo12

Üye
    Konu Sahibi
Allah rahmet eylesin demeklen olmuyo kardeşim birinin bu devletin yaptığı pis işlere son vermesi lazım...

oktay-24

Üye
olay üzücü ve sorumluların ceza alması gerekmekte.
öncelikle adalet bakan'nın...

bu hatayı türkiye cumhuriyet devletine atamak insanfsızlık olur.
burda kurumlar sucludur ve kurumlarında baglı oldugu hükümet.

Pisigo12

Pisigo12

Üye
    Konu Sahibi
Bence Burda Suçlu olan bu arabaları yapan kişiler ve yaptıran yetkililerdir...Burdaki 5 Mahkümun Ölme sebebide Bu Yetkili Kişilerdir..Suçluların acilen ceza alması gerekir...

kpln04

kpln04

Üye
bence yaktılar bilerekte açmadılar kapıyı

oktay-24

Üye
içindeki insanların yandıgı bile belli degilken neyin sucunu vereceksiniz.
bu olay o kadar basit bir olay degil..

adalet bakanını koltugundan edebilecek bir olay.

kpln04

kpln04

Üye
içindeki insanların yandıgı bile belli degilken neyin sucunu vereceksiniz. bu olay o kadar basit bir olay degil.. adalet bakanını koltugundan edebilecek bir olay.
burası türkiye abicim koltuk sevdası bi başkadır kimse kolay kolay vermez (bkz: devlet bahçeli)

----------Eklendi @ 02:24:05 ---------- Yazıldı @ 02:23:05 ----------

Pisigo12

Pisigo12

Üye
    Konu Sahibi
içindeki insanların yandıgı bile belli degilken neyin sucunu vereceksiniz.
bu olay o kadar basit bir olay degil..

adalet bakanını koltugundan edebilecek bir olay.

Ne diyon sen arakadaşım beni burda günaha sokma insan bile öldürseler onlar insan o arabanın içinde baban ana olsaydı yansaydı kimi suçluyacaktın söle bana çabuk ????

oktay-24

Üye
Ne diyon sen arakadaşım beni burda günaha sokma insan bile öldürseler onlar insan o arabanın içinde baban ana olsaydı yansaydı kimi suçluyacaktın söle bana çabuk ????

ilk önce sakin ol :)
okuduklarını idrak et sonra yorum yap oldu mu kardeşim.
ben insan degil mi diyorum...
Yanan insanların kimlikleri kolay kolay belli olmaz...
Bilmedigimiz dolaplar dönebilir bu olay hakkında.
O kadar yandı bitti kül oldu bir olay degil!

Ayrıca konuyu şahıslara indirgeme bi dahaki cevabım agır olur.

enginzz

enginzz

Üye
aynen kardes

Pisigo12

Pisigo12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ben sakinim sendende özür diliyorum bu konuyuda şahısların üsütne yıkmıyorum arkadaşlarala fikir alışverişinde bulunuyoruz....

Pisigo12

Pisigo12

Üye
    Konu Sahibi
Yeter lan yıkıyosam yıkıyom sanamı sorucam hala hala beni cileden çıakrtın sonunda alhım ya...

guljcan

guljcan

Üye
çok kötü birşey yaa.. Diri diri acı çeke çeke ölmek :(

enginzz

enginzz

Üye
gercekten cok kotu ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...