kayseri transferde costurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
kayseri transferde costurdu
Süper Lig'in yeni takımlarından Kayseri Erciyesspor, Nijerya Milli Takımı'nın golcüsü futbolcusu Victor Agali ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Erciyesspor Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Enver Kemaloğlu, 2. başkan Erol Bedir, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Erdem ve diğer yöneticiler ile taraftarlar katıldı.

İmza töreni öncesi yaptığı konuşmasında başkan Enver Kemaloğlu, Erciyesspor'un geçen yılki iskelet kadrosunda yer alan 12 futbolcu ile sözleşme imzalayarak takımın iskeletini bozmadıklarına dikkat çekerken, Erciyesspor'un Süper Lig'de kalıcı ve güçlü bir takım olacağını söyledi.

Erciyesspor'la 2 yıllık mukavele imzalayan 28 yaşındaki Victor Agali, kendisinin transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Türkiye'ye gelmeden önce Erciyesspor'u araştırdığını belirten Agali, Erciyesspor'un iyi bir futbol yapısına sahip olduğunu ve takımda yer alan oyuncular, teknik heyet ve tüm Kayseri halkıyla bütünleşeceğine inandığını söyledi.

Erciyesspor formasını giyerek basın mensuplarına poz veren siyahi futbolcu Agali'ye, taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt