KayraBey
Üye
O Varya harbi bana kök söktürüyorbana amca amca amca dedilerrr
küçük fena küçük napıyo o![]()

O Varya harbi bana kök söktürüyorbana amca amca amca dedilerrr
küçük fena küçük napıyo o![]()

Saçları yeterO Varya harbi bana kök söktürüyor![]()

Adam hem haklı hem haksız. İç dış donanım güzel. Kasa çok iyi değil. Kılıf şart. İşlemci ram falan harbi cihaz çok iyi amaaaaaaa yazılım o kadar iyi değil. Cm ekibi bir el atsa inan uçar gider. Her iki kamera da kaliteli. Note3 falan hikayeSaçları yeter
He bi de bizim bi arkadaş diyo ki Elite piyasadaki en efsane telefonmuş 2.500 liralık telefonları ezer geçermiş![]()

Ben sevmedim açık netAdam hem haklı hem haksız. İç dış donanım güzel. Kasa çok iyi değil. Kılıf şart. İşlemci ram falan harbi cihaz çok iyi amaaaaaaa yazılım o kadar iyi değil. Cm ekibi bir el atsa inan uçar gider. Her iki kamera da kaliteli. Note3 falan hikaye![]()
resimlerle amma cebelleştin ya 
Tipi oppo yada oneplus one gibi olsaydı manyak olurduBen sevmedim açık netresimlerle amma cebelleştin ya
![]()

3 numaralı bakış diye ona dedim işte@Enes bu sana gelsin

ben bunu yeni gördüm heyttHadi bakalım bu olacak mı

Evet o eski ama çalışır durumda bir pc. Asıl kullandığım o değil sağda siyah kasa3 numaralı bakış diye ona dedim işte
ben bunu yeni gördüm heytt
bilgisayarın işlemcisi pentium4 mü dünür![]()
azusimileyi: 

oo hoparlör de var cıstık cıstıkkkEvet o eski ama çalışır durumda bir pc. Asıl kullandığım o değil sağda siyah kasaazusimileyi:
![]()

tü tü püğ nazar değmesin inşallah@enes abi nasıl olmuşum![]()

2+1 ama fena ses veriyor dünür. Ayrıca şarkı da manyak. Bird machine ehehoo hoparlör de var cıstık cıstıkkk
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
tü tü püğ nazar değmesin inşallah![]()
Cıstıklı şarkılar yazdım o çıktı2+1 ama fena ses veriyor dünür. Ayrıca şarkı da manyak. Bird machine eheh