KayraBey
Üye
Tükkana sen mi bakacanO zaman @Dede gitsin birimiz gidecek![]()

Tükkana sen mi bakacanO zaman @Dede gitsin birimiz gidecek![]()

Seni bizim sokakta fifti sent dinlerken görmüşler işte şimdi yavaştan bize uymaya başladın adamımLanet olsun dostoom bu ne hâl![]()

Bakarız abiTükkana sen mi bakacan![]()
anahtarları ver cuma ya gittim gelecem yazıyım 
Amin.Gittik ve geldik Allah (c.c) kıldığınız namazları ettiğiniz duaları kabul buyursun.
Boş ver abi g3 alUla bir telefon alamadım gitti be. Casper Via v8 var alsam mı acaba 890 gayme![]()

Para yerinde durmuyor kanka. Sürekli birşey çıkıyor para oraya gidiyorBoş ver abi g3 al![]()
Bilirim abeyPara yerinde durmuyor kanka. Sürekli birşey çıkıyor para oraya gidiyor

2 tane yaprak var abisiDede senin kaç çocuk var![]()

Şimdi önceki buluşma konularına baktım. Büyük oranda anneye çekmişler sanırım yakışıklılar bildiğin sarı sen esmersin2 tane yaprak var abisi![]()
Bende de tam tersi anne esmer baba sarışın ,ben esmer
Çocuklar en çok anneye mi çekiyor yahu ten yönünden
Bak bir tespitte bulundum 
Aynen öyle. Benden hiç bir şey almamışlar. Ama iyi olmuş. Özellikle gözleri. Artık babaların pek etkisi kalmadı bu işlerde. Herşeyi anneler belirliyorŞimdi önceki buluşma konularına baktım. Büyük oranda anneye çekmişler sanırım yakışıklılar bildiğin sarı sen esmersinBende de tam tersi anne esmer baba sarışın ,ben esmer
Çocuklar en çok anneye mi çekiyor yahu ten yönünden
Bak bir tespitte bulundum
![]()

bence Yanlış Gören biri olarak çocuklar aynı sen huylarıdaAynen öyle. Benden hiç bir şey almamışlar. Ama iyi olmuş. Özellikle gözleri. Artık babaların pek etkisi kalmadı bu işlerde. Herşeyi anneler belirliyor![]()

Bu arada iki erkekimi de gördü @Nextman ... Abi eylül sonuna doğru büyük ihtimalle Selimpaşa da olacağım. @papakudioflu ile seni mangala davet etçembence Yanlış Gören biri olarak çocuklar aynı sen huylarıda![]()

Bizi etmeBu arada iki erkekimi de gördü @Nextman ... Abi eylül sonuna doğru büyük ihtimalle Selimpaşa da olacağım. @papakudioflu ile seni mangala davet etçem![]()

Geldin de etmedik miBizi etme![]()

Belki üniversite de abi bu bir yıl olmazGeldin de etmedik mi
@TheFenomen senide beklerim

Eylül sonuna doğruBu arada iki erkekimi de gördü @Nextman ... Abi eylül sonuna doğru büyük ihtimalle Selimpaşa da olacağım. @papakudioflu ile seni mangala davet etçem![]()
bayramdan önce yani.