KayraBey'in Yeri

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede, OttomaN TigeR ve -Akıncı
Enes

Enes

Üye

@Dede :aha:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
Gittik ve geldik Allah (c.c) kıldığınız namazları ettiğiniz duaları kabul buyursun.

• Beğen
Tepkiler: Nextman, Dede, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ula bir telefon alamadım gitti be. Casper Via v8 var alsam mı acaba 890 gayme :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı

Revengeful

Emekli Yönetici
Dede senin kaç çocuk var :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, -Akıncı, Dede ve 1 kişi daha

Revengeful

Emekli Yönetici
2 tane yaprak var abisi :)
Şimdi önceki buluşma konularına baktım. Büyük oranda anneye çekmişler sanırım yakışıklılar bildiğin sarı sen esmersin :D Bende de tam tersi anne esmer baba sarışın ,ben esmer :D Çocuklar en çok anneye mi çekiyor yahu ten yönünden :hmmm Bak bir tespitte bulundum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Dede ve -Akıncı
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi önceki buluşma konularına baktım. Büyük oranda anneye çekmişler sanırım yakışıklılar bildiğin sarı sen esmersin :D Bende de tam tersi anne esmer baba sarışın ,ben esmer :D Çocuklar en çok anneye mi çekiyor yahu ten yönünden :hmmm Bak bir tespitte bulundum :hmmm
Aynen öyle. Benden hiç bir şey almamışlar. Ama iyi olmuş. Özellikle gözleri. Artık babaların pek etkisi kalmadı bu işlerde. Herşeyi anneler belirliyor :)

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve -Akıncı
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Aynen öyle. Benden hiç bir şey almamışlar. Ama iyi olmuş. Özellikle gözleri. Artık babaların pek etkisi kalmadı bu işlerde. Herşeyi anneler belirliyor :)
bence Yanlış Gören biri olarak çocuklar aynı sen huylarıda :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve -Akıncı
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
bence Yanlış Gören biri olarak çocuklar aynı sen huylarıda :D
Bu arada iki erkekimi de gördü @Nextman ... Abi eylül sonuna doğru büyük ihtimalle Selimpaşa da olacağım. @papakudioflu ile seni mangala davet etçem :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman, papakudioflu ve -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada iki erkekimi de gördü @Nextman ... Abi eylül sonuna doğru büyük ihtimalle Selimpaşa da olacağım. @papakudioflu ile seni mangala davet etçem :)
Eylül sonuna doğru:hmmm bayramdan önce yani.

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt