Enes
Üye
demiş miydim bunları çocukluk arkadaşı diyeSevindim iyi olmana@TheFenomen
Ne yalan söyleyeyim bende iyiyim![]()

demiş miydim bunları çocukluk arkadaşı diyeSevindim iyi olmana@TheFenomen
Ne yalan söyleyeyim bende iyiyim![]()

neyseDemiştindetayı da biliyorum çakal seniii
![]()

Vallaha bilmiyorum çok yere başvurdum geri dönen yok. Askerlik yok mu o her yerde engel oluyor. İstemiyorum ama sanırım Kasımda abbas yolcu askere gidiyorumneyse
İş muhabbeti nasıl olacak ?
Kaderinde varsa askerlik yapmak gidip gelmeye bakVallaha bilmiyorum çok yere başvurdum geri dönen yok. Askerlik yok mu o her yerde engel oluyor. İstemiyorum ama sanırım Kasımda abbas yolcu askere gidiyorum

Bilmiyorum be Enes'im bakacağız duruma göreKaderinde varsa askerlik yapmak gidip gelmeye bak![]()
Hakkında hayırlısıBilmiyorum be Enes'im bakacağız duruma göre

Bende paylaşırım bir şarkı da bozulursun senAnladın sen
İnşallah Türe bu akşam inşallah dönüyorum eve![]()

Kız kaçırcaz geliyon muAskerlik candır ya. Hemen git gel dostum iş sıkıntısı kalmasın

Kaçırmayın dünür. Aile rızası olmayan işten Allah'ta razı gelmez.Kız kaçırcaz geliyon mu![]()
Öylesine demiştim yamuk yaptın eledim seni. Eledimmm....Kaçırmayın dünür. Aile rızası olmayan işten Allah'ta razı gelmez.

Mini eteğimi beğenmedin miÖylesine demiştim yamuk yaptın eledim seni. Eledimmm....
Bizimlen deyılsın![]()

Gitme kal be buradaaaaHerkes hakkını helal etsin. Benden bu kadar... Kalın sağlıcakla...

Neyine kalayım dünür. Burada İslam'a hakaret serbest. Hakaret edene hakaret etmek suç. İlerici ateistler n'olucak!Gitme kal be buradaaaa![]()
!Neyine kalayım dünür. Burada İslam'a hakaret serbest. Hakaret edene hakaret etmek suç. İlerici ateistler n'olucak!