Akıncı
Üye
Aleyküm selam ağamSelamun aleykum agalar...
Yazı boş geçirmiyorum ders çalışıyorum bir de ramazan internette yok hepsi üst üste olunca ancak aralarda girebiliyoruö bazendd uygulama indirmek içinhoşgeldin mücahit gözükmüyon pek
ders çok zor olur ya ehliyete zor çalıştım uyukluyodum Allah kolaylık versinAleyküm selam ağam
Yazı boş geçirmiyorum ders çalışıyorum bir de ramazan internette yok hepsi üst üste olunca ancak aralarda girebiliyoruö bazendd uygulama indirmek için
Alıştım ben yaz bitmeden bitmesi lazım derslerinders çok zor olur ya ehliyete zor çalıştım uyukluyodum Allah kolaylık versin
Alıştım ben yaz bitmeden bitmesi lazım derslerin
daha hızlı koşmalıyım
Yahudiler insan degilmi dede bende sevmiyorumda bence dunyanin kndini yetstren sayili toplumlarindan her gun yahudiler arabasina ise giderken alabildgi kadar yahudi alir ve yardimci olur bizde adres bile soramiyosunÖlü seviciler vardı anladıkta, şimdi yahudi seviciler peydah oldu
Kendi dininden olmayanları kendilerine köle ve hizmetkar olarak görenler çok insanlıklı olsa gerekYahudiler insan degilmi dede bende sevmiyorumda bence dunyanin kndini yetstren sayili toplumlarindan her gun yahudiler arabasina ise giderken alabildgi kadar yahudi alir ve yardimci olur bizde adres bile soramiyosun
Yahudiler insan degilmi dede bende sevmiyorumda bence dunyanin kndini yetstren sayili toplumlarindan her gun yahudiler arabasina ise giderken alabildgi kadar yahudi alir ve yardimci olur bizde adres bile soramiyosun
ondan ondanKendi dininden olmayanları kendilerine köle ve hizmetkar olarak görenler çok insanlıklı olsa gerek
Muhatap olabiliceğim düzeye yüksel ondan sonra gel
hüloğğğğğ"Cahillerle girdiğim her tartışmayı kaybetmişimdir"
"Zalimler için yaşasın CEHENNEM!"
Burdan akıl ve kişilik seviyen gayet açık hadi git boncuk ara sentamam dur alçalayım biraz senin seviyene ineyim tamm indim hadi konuş fenomen
Burdan akıl ve kişilik seviyen gayet açık hadi git boncuk ara sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?