KayraBey'in Yeri

MaxipmaN

Üye
Aleyküm selam ağam
Yazı boş geçirmiyorum ders çalışıyorum bir de ramazan internette yok hepsi üst üste olunca ancak aralarda girebiliyoruö bazendd uygulama indirmek için
ders çok zor olur ya ehliyete zor çalıştım uyukluyodum Allah kolaylık versin

Tepkiler: -Akıncı

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ölü seviciler vardı anladıkta, şimdi yahudi seviciler peydah oldu

Tepkiler: -Akıncı ve Emrgncy
Ölü seviciler vardı anladıkta, şimdi yahudi seviciler peydah oldu
Yahudiler insan degilmi dede bende sevmiyorumda bence dunyanin kndini yetstren sayili toplumlarindan her gun yahudiler arabasina ise giderken alabildgi kadar yahudi alir ve yardimci olur bizde adres bile soramiyosun

Enes

Üye
Yahudiler insan degilmi dede bende sevmiyorumda bence dunyanin kndini yetstren sayili toplumlarindan her gun yahudiler arabasina ise giderken alabildgi kadar yahudi alir ve yardimci olur bizde adres bile soramiyosun
Kendi dininden olmayanları kendilerine köle ve hizmetkar olarak görenler çok insanlıklı olsa gerek

Tepkiler: Dede ve -Akıncı

Emrgncy

Üye

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Üstad ve incileri...

Yaw he he muslumanum elhamdulillah ama musluman ulkelri bi dunya gzunuzle bi gdin gezin yaptklari ayrimciliklari gorun ondan snra bu konulari tartisalim

Son düzenleme:
Sahsen filstine aciyamiyorum cunku onlar gecmiste cikar ugruna topragini yahudlere satan insanlarAma tabi Yuce Rabbim din kardeslerimizi korusun her daim ilk sozumdeki dsuncemde onlardaki koruma kayirma kavrami azcik musluman ulkelerde olsa kimse ezemez muslumnlari ama su son yasanan olaylarda islam dunyasinin onde gelen ama fos cikan ulklerin tutumunu grduk gercekten nereye kadar gidecek bu drum merak ediyorum
Kendi dininden olmayanları kendilerine köle ve hizmetkar olarak görenler çok insanlıklı olsa gerek
ondan ondan

Enes

Üye
Muhatap olabiliceğim düzeye yüksel ondan sonra gel

Enes

Üye
"Cahillerle girdiğim her tartışmayı kaybetmişimdir"
"Zalimler için yaşasın CEHENNEM!"

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Nedir bu insanlardaki yahudi sevgisi anlamıyorum arkadaş...