Akıncı Üye Dede' Alıntı: Bekârlık sultanlık diyen varsa yanıma gelsin Genişletmek için tıkla ... Ben almayayım
SoulsEagle Üye Dede' Alıntı: Yuh Genişletmek için tıkla ... @Dede sn ne diyon şimdi sultanlık değildir açısından
KayraBey Üye Konu Sahibi SoulsEagle' Alıntı: @Dede sn ne diyon şimdi sultanlık değildir açısından Genişletmek için tıkla ... Evde yemek yok ya bir tas çorba ile iftar ettik...
SoulsEagle' Alıntı: @Dede sn ne diyon şimdi sultanlık değildir açısından Genişletmek için tıkla ... Evde yemek yok ya bir tas çorba ile iftar ettik...
Enes Üye SoulsEagle' Alıntı: sultanlıktır gece istediğini yaparsın mesela Genişletmek için tıkla ... Asıl evliysen öyle. Töbee Neyse
SoulsEagle' Alıntı: sultanlıktır gece istediğini yaparsın mesela Genişletmek için tıkla ... Asıl evliysen öyle. Töbee Neyse
SoulsEagle Üye Dede' Alıntı: Evde yemek yok ya bir tas çorba ile iftar ettik... Genişletmek için tıkla ... o açıdan birşey diyemem ama zaten annem yapar bana
Dede' Alıntı: Evde yemek yok ya bir tas çorba ile iftar ettik... Genişletmek için tıkla ... o açıdan birşey diyemem ama zaten annem yapar bana
SoulsEagle Üye Dede' Alıntı: Oruçlu oruçlu muhabbete bak Genişletmek için tıkla ... aynn başka konu yok mu
Enes Üye Dede' Alıntı: Oruçlu oruçlu muhabbete bak Genişletmek için tıkla ... Sayın zekeriya beyaz hoca efendi hazretlerimiz bi sakınca görmüyor
Dede' Alıntı: Oruçlu oruçlu muhabbete bak Genişletmek için tıkla ... Sayın zekeriya beyaz hoca efendi hazretlerimiz bi sakınca görmüyor
KayraBey Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Sayın zekeriya beyaz hoca efendi hazretlerimiz bi sakınca görmüyor Genişletmek için tıkla ... Rabbim vermiş ona cezasını
TheFenomen' Alıntı: Sayın zekeriya beyaz hoca efendi hazretlerimiz bi sakınca görmüyor Genişletmek için tıkla ... Rabbim vermiş ona cezasını
KayraBey Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: geüç aldın mı dede Genişletmek için tıkla ... Alamadım hâlâ. Uğraşıyorum
Enes Üye Dede' Alıntı: Sendeki Note2 temiz diyolar Genişletmek için tıkla ... Ne alıyosan 2 tane al para hazır
Dede' Alıntı: Sendeki Note2 temiz diyolar Genişletmek için tıkla ... Ne alıyosan 2 tane al para hazır
KayraBey Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Ne alıyosan 2 tane al para hazır Genişletmek için tıkla ... Dünür bak 1-5 eylül arası @Türe geliyor yanıma. Seni de alsın geçerken 3'lü yaparız
TheFenomen' Alıntı: Ne alıyosan 2 tane al para hazır Genişletmek için tıkla ... Dünür bak 1-5 eylül arası @Türe geliyor yanıma. Seni de alsın geçerken 3'lü yaparız
Türe Üye Dede' Alıntı: Dünür bak 1-5 eylül arası @Türe geliyor yanıma. Seni de alsın geçerken 3'lü yaparız Genişletmek için tıkla ... İzmir ilk tercihe yazarsam büyük ihtimalle orası gelir Dede
Dede' Alıntı: Dünür bak 1-5 eylül arası @Türe geliyor yanıma. Seni de alsın geçerken 3'lü yaparız Genişletmek için tıkla ... İzmir ilk tercihe yazarsam büyük ihtimalle orası gelir Dede
KayraBey Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: İzmir ilk tercihe yazarsam büyük ihtimalle orası gelir Dede Genişletmek için tıkla ... İzmir yaramaz yaaa
Türe' Alıntı: İzmir ilk tercihe yazarsam büyük ihtimalle orası gelir Dede Genişletmek için tıkla ... İzmir yaramaz yaaa
Türe Üye Dede' Alıntı: İzmir yaramaz yaaa Genişletmek için tıkla ... Ege Üniversitesi - Makine Mühendisliği akar ama ilk tercihe Yıldız Teknik - Makine yazacam bir ihtimal gelir belki
Dede' Alıntı: İzmir yaramaz yaaa Genişletmek için tıkla ... Ege Üniversitesi - Makine Mühendisliği akar ama ilk tercihe Yıldız Teknik - Makine yazacam bir ihtimal gelir belki
KayraBey Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Ege Üniversitesi - Makine Mühendisliği akar ama ilk tercihe Yıldız Teknik - Makine yazacam bir ihtimal gelir belki Genişletmek için tıkla ... Ytü kraldır :king: Sana kumpir ısmarlarım Ortaköy sahilde.
Türe' Alıntı: Ege Üniversitesi - Makine Mühendisliği akar ama ilk tercihe Yıldız Teknik - Makine yazacam bir ihtimal gelir belki Genişletmek için tıkla ... Ytü kraldır :king: Sana kumpir ısmarlarım Ortaköy sahilde.