Kaynarca'da Feci Kaza

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Kaynarca'da Feci Kaza
Arkadaşlar bu bölümde sadece haber kaynaklarından değil, kendi yazdığınız haberleri de paylaşabileceğinizi göstermek için bu konuyu açıyorum. Konu evimin tam karşısında Pendik Kaynarca E5 karayolunda yaşanan bir trafik kazası.

Babam gece çalıştığı için polislerle sık sık irtibat halinde. Polisler babamın çalıştığı yere gelip çaylarını falan içerler. Anlattıklarına göre, yaşlı ve muhtemelen zihinsel engelli bir kadını gören polisler onu evine götürmeyi teklif ediyorlar fakat o polislere bıçak çekiyor. Polisler de fazla uğraşmayıp ondan uzaklaşıyorlar. Aradan birkaç saat geçiyor.

Saat 01:30 civarı. Ben gece geç saatlere kadar telefonla konuştuğum için yine uyanıktım. Camda sigara içip, camı kapattıktan sonra kısa bir fren sesinden sonra küt diye bir ses duydum. Camdan baktığımda bir aracın kaportası havaya kalkmış ve camları dağılmış şekilde bekliyordu. İlk bakışta bariyerlere çarptığını sandım fakat ambülans gelince yerde yaralı aramaya başladı gözüm. Ambülans görevlileri sedyeyi getirip yaralıyı kaldırdı ve götürdüler. Araç ta çekildi oradan.

İşin kötü kısmı ise şimdi geliyor. Babam da olayı izlemiş. O anda yaralının ölmediğini görmüş fakat daha sonra polislerin kendisine söylediğine göre yaralı şahıs hayatını kaybetmiş. Alt geçitin üstünden E-5 karayolundan karşı karşıya geçerek hem kendi ölümüne neden olan, hemde araç sürücüsünün başına dert açan şahıs ise başta bahsettiğim, polislere silah çeken kadın...

• Beğen
Tepkiler: Lina_TR ve jackalx_06

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Ah dikkatsizlik :(

jackalx_06

jackalx_06

Üye
İşin kötü kısmı ise şimdi geliyor. Babam da olayı izlemiş. O anda yaralının ölmediğini görmüş fakat daha sonra polislerin kendisine söylediğine göre yaralı şahıs hayatını kaybetmiş. Alt geçitin üstünden E-5 karayolundan karşı karşıya geçerek hem kendi ölümüne neden olan, hemde araç sürücüsünün başına dert açan şahıs ise başta bahsettiğim, polislere silah çeken kadın...

çok ilginç kendi sonunu kendi hazırlamış.

ibrahim

Üye
Polislere önce bıcak sonra ise silah mı cekti hem neden polisler bu sahsı uğraşmamak için bırakıyolar :sn:

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapacaklar ki. Ellerinde vurma yetkisi yok. Dövseler, karşılarındaki bir kadın. Karakola götürseler, polisler işlemleri yapmadan kadın onlardan önce karakoldan çıkacak. Polislere de yapacak birşey kalmıyor.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Çok kötü bi durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...