bydexer
Üye
Kaynana cinayetinin detayları
[h=2]Antalyada 6 aylık evli kadın, kaynanasını boğarak öldürdü.[/h]
Antalya'da 6 aylık evli Lalegül Türk,'Hiçbir şeye yaramıyorsun. Yılan gibisin. Oğlumla aramıza kara kedi gibi girdin' deyip saçını yolan kayınvalidesi Pakize Türk'ü boğarak öldürdü. Kardeşinin evine giderek polise teslim olan Türk, gözaltına alındı.
[h=4]TELEFONDAN SONRA BOĞAZINA SARILDI[/h]Dün gece saat 21.00 sıralarında meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti: 6 ay önce Mustafa Türk'le evlenen Lalegül Türk (22) ile aynı evde yaşadığı kayınvalidesi
Durumu yakınlarına anlatan
Genç kadının "Kayınvalidem bana saldırdı ve saçlarımı yoldu, kendimi kaybettim" dediği öğrenildi.
KAYNAK:
[h=2]Antalyada 6 aylık evli kadın, kaynanasını boğarak öldürdü.[/h]
Antalya'da 6 aylık evli Lalegül Türk,'Hiçbir şeye yaramıyorsun. Yılan gibisin. Oğlumla aramıza kara kedi gibi girdin' deyip saçını yolan kayınvalidesi Pakize Türk'ü boğarak öldürdü. Kardeşinin evine giderek polise teslim olan Türk, gözaltına alındı.
[h=4]TELEFONDAN SONRA BOĞAZINA SARILDI[/h]Dün gece saat 21.00 sıralarında meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti: 6 ay önce Mustafa Türk'le evlenen Lalegül Türk (22) ile aynı evde yaşadığı kayınvalidesi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(64) arasında dün gece henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İstanbul'da bulunan oğlunu arayan
gelini ile kavga ettiklerini söyledi. Telefon görüşmesinin ardından kayınvalidesinin boğazına sarılan genç
Pakize Türk'ü boğarak öldürdü.Durumu yakınlarına anlatan
evlerine giderek anne ve eşini kontrol etmelerini istedi. Eve gelen Türk'ün yakınları ve komşuları yerde hareketsiz halde yatan
ile karşılaştı. Olay yerine çağırılan sağlık ekibi yaşlı kadının öldüğünü belirledi.Genç kadının "Kayınvalidem bana saldırdı ve saçlarımı yoldu, kendimi kaybettim" dediği öğrenildi.
KAYNAK: