Kaynak Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Haklı Mıyım?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mturkpx

mturkpx

Üye
    Konu Sahibi
Kaynak Sorunu
Sayın Maxicep Modları,
Ben hak yememek için başka bir siteden aldığım mesajın altına linkini ekleyemiyorum. Bu linki eklersem ceza alma gibi bir durumum oluyor. Bir taraftan yasaklanmak istemiyorum öteki taraftan başkalarının haklarına ihanet etmek istemiyorum. Lütfen sistemdeki linkleri reklam algılamayacak şekilde düzenleyin. Bizi gerçek emek sahiplerine karşı zora sokmayın.
Gereğini arz ederim.
Üye: mturkpx

Ozan

Ozan

Admin
Mobil içerikli üyelik gerektiren sitelerden alınan konulara Alıntı yazmanız yeterli zira aldıgınız içerik de muhtemelen baska yerden alıntıdır. İçerik sahibi olan bir siteden alıyorsanız zaten izin almanız gerekiyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Mobil içerikli üyelik gerektiren sitelerden alınan konulara Alıntı yazmanız yeterli zira aldıgınız içerik de muhtemelen baska yerden alıntıdır. İçerik sahibi olan bir siteden alıyorsanız zaten izin almanız gerekiyor.

Aynen öyle oluyor genelde Ozan abi :ehe

Alıntılardan asıl kaynak bilinmiyor. Alıntı zinciri kuruluyor.

marist

marist

Üye

Aynen öyle oluyor genelde Ozan abi :ehe

Alıntılardan asıl kaynak bilinmiyor. Alıntı zinciri kuruluyor.

:kop:

aynen dostum paylaştığın içeriğin altına "alıntıdır" yazmak yeterli. Site ismi falan verSen rekLama giriyor heralde. :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Eğer kaynak linki üyelik isteyen forumların linkleri ise yasak olmalıdır bence. Kim bilir, belki ilgili forumun yöneticisi sitesini meşur etmek için gelip konu açıp kaynak diye kendi forumuna link verir?

Yoksa keyfiyetten yasaklanmıyor.

SHS

SHS

Üye
alıntı yaz geç işte:D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
alıntıdir yazıp alıntı yaptığın kişinin nickinide yazabilirsin
ben başka bir sitede gördüm buradan alıntı yapmış ve üyenin nickini yazmış sadece (enerden arkadaşımızdan alıntı yapılmıştır) diye

marist

marist

Üye
Eğer kaynak linki üyelik isteyen forumların linkleri ise yasak olmalıdır bence. Kim bilir, belki ilgili forumun yöneticisi sitesini meşur etmek için gelip konu açıp kaynak diye kendi forumuna link verir?

Yoksa keyfiyetten yasaklanmıyor.

evet evet öyle oluyor Furki. :dry:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
marist

marist

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
mturkpx

mturkpx

Üye
    Konu Sahibi
Sağ olun artık öyle yapacağım teşekkürler.

Akıncı

Akıncı

Üye
alıntıdır yaz geç

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konuya gerekli açıklama yapılmış ve çözülmüştür.
Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt