pRime. Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Yani onca haber gördün,onca övgüsüne-birinciliğine tanık oldun,karizmasını da görüyorsun ; hiç mi aklını çelmiyor? Genişletmek için tıkla ... baştan yazılımdan kaybediyor. yazılım bana boş olduktan sonra onca reklam tanıtım olsa kaç yazar? aklımı çelmesi mümkün olabilir mi sence hünkarım?
Cihanî Sultan' Alıntı: Yani onca haber gördün,onca övgüsüne-birinciliğine tanık oldun,karizmasını da görüyorsun ; hiç mi aklını çelmiyor? Genişletmek için tıkla ... baştan yazılımdan kaybediyor. yazılım bana boş olduktan sonra onca reklam tanıtım olsa kaç yazar? aklımı çelmesi mümkün olabilir mi sence hünkarım?
Cihanî Sultan Üye pRime.' Alıntı: baştan yazılımdan kaybediyor. yazılım bana boş olduktan sonra onca reklam tanıtım olsa kaç yazar? aklımı çelmesi mümkün olabilir mi sence hünkarım? Genişletmek için tıkla ... Belki dedim ama olmuyormuş demekki.Bana göreyse yazılım ve şekilden kazanıyor.
pRime.' Alıntı: baştan yazılımdan kaybediyor. yazılım bana boş olduktan sonra onca reklam tanıtım olsa kaç yazar? aklımı çelmesi mümkün olabilir mi sence hünkarım? Genişletmek için tıkla ... Belki dedim ama olmuyormuş demekki.Bana göreyse yazılım ve şekilden kazanıyor.
FirstPioneer Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Acayipsiniz ha!! Genişletmek için tıkla ... acayiplik güzeldir hünkarım
Cihanî Sultan Üye FirstPioneer' Alıntı: acayiplik güzeldir hünkarım Genişletmek için tıkla ... Öyle olsun.