Kayıt dışı ime

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
digital090

digital090

Üye
    Konu Sahibi
Kayıt dışı ime
Herkeze iyi forumlar. İlk önce bu tarz konular var fakat herkes farklı şeyler söylediği için bir çözüm bulamadım bu yüzden yüzlerce defa konuşulan bir konuyu tekrar açtığım için özür dilerim. Dört ay önce oturduğum yere yakın bir telefoncudan HTC one x satın aldım. Pasaport kaydının yapıldığını hiç bir problem olmayacağını söyledi. İlk defa turkcell dışından bir yerden telefon aldigim için bu tarz konularda biraz cahil kaldım ve bu olaydan ters köşeye yedim tabiri caizse. Üç dört gün önce yasal mesaj diye bir ibare geldi kayıt dışı ime kullanıyorsunuz telefonunuza 11.11.2012 da kapanacak diye. Bazıları turkcell de bazıları vergi dairesine gidip kayıt yaptiriyorsun diyor bazıları telefon artık kullanılmaz diyor. Bu konuda ne yapmalıyım. Bu arada telefonun faturası yok.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
kayıt ettirmeniz lazım oda türkiyeye giriş çıkış yapmış bi psaport lazım 120 tl falan masrafı oluyor maliyeye 100 telefoncuya 20 o aralar

digital090

digital090

Üye
    Konu Sahibi
Fatura olmadığı için herhangi bir problem yaşarmıyım.

R.A.M

R.A.M

Üye
telefonu sana satan telefoncuyu şikayet et yasa dışı telefonları satmak yasak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
oncelikle telefonu aldiginiz yere gidin. Eger kayit evraklari duruyorsa ucretsiz tekrar kaydiniz onaylanir. Sonucta telefonu size kayitli olarak satmişlar bunun icin extra para odemeden oradan hakkinizi arayin. Eger oradan sonuc alamazsaniz ulkeye giriş tarihi bir ayi gecmemiş bir pasaport ile vergi dairesine giderek pasaport kayit harci olan 100tl'yi odeyip oradan alacaginiz makbuzla gsm operatoru bayilerinden birisine giderek işlemlerinizi yaptirin.

• Beğen
Tepkiler: digital090
digital090

digital090

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncuyu bulsaydım her sorunumu ona çözdürecektim hemde şikayette bulunacaktım daha sonra fakat gittiğimde yerinde yeller esiyordu telefoncunun, kapatmış adam dükkanı. son gün pazartesi kuzenimde öteki hafta gelecek yurtdışından telefon kapandıktan sonra yaptırsam yeniden açılır mı peki?

saruman_me

saruman_me

Üye
Telefoncuyu bulsaydım her sorunumu ona çözdürecektim hemde şikayette bulunacaktım daha sonra fakat gittiğimde yerinde yeller esiyordu telefoncunun, kapatmış adam dükkanı. son gün pazartesi kuzenimde öteki hafta gelecek yurtdışından telefon kapandıktan sonra yaptırsam yeniden açılır mı peki?

açılır kardeşim sıkıntı yok elinde pasaportun olsun yeter 2. bir defa kayıt yapılmaz diyen saçmalamış benim de başıma geldi bende lg nitro vadı aldığımda yolcu beraberiyle gelen cihaz olarak görünüyordu yonra bir kaç ay sonra kapandı bende iş yeri sahibimin pasaportuna yeniden kayıt yaptırım açıldı hiç te bir sorun yaşamadım.. geçmiş olsun..

• Beğen
Tepkiler: digital090
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt