kayip ilani

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi
kayip ilani
maxicepte arastirmam sonucunda forumda olmadigini gordum. Silinmesin diyede gereksizlerde konuyu acayim dedim. NOT:HİCBİR GECERLİLİGİ YOKTUR. TAMAMEN BİLGİLENDİRME AMACLIDIR. Maxicep ailesine hayirli olsun.

spy ghost

spy ghost

Üye
aykut sen iyice sapıttın ya :d:

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Aykut Was Here

pentagram_34

pentagram_34

Üye
ne noldu,naptın,ne oluyor?
Hiç birşey anlamadım.

spy ghost

spy ghost

Üye
Aykut madem istanbuldasın bakırköy ruh sinire gitsen :kop2: her yerden ulaşım imkanı var otobüse kaçak binmek için s60 v3 uygulama vardı bir tane ara bulursun :d:

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi
Aykut madem istanbuldasın bakırköy ruh sinire gitsen :kop2: her yerden ulaşım imkanı var otobüse kaçak binmek için s60 v3 uygulama vardı bir tane ara bulursun :d:
girecemde almiyorlar.gerekce olarak burdaki hastalarin ruh sagilini bozuyormusum.

spy ghost

spy ghost

Üye
girecemde almiyorlar.gerekce olarak burdaki hastalarin ruh sagilini bozuyormusum.
:kop2: haklılar yani şimdi ordaki sağlıklı personel var onların da delirmesi söz konusu :d: ama sen tekrar dene hemen zuhurat baba caddeden aşağı in hemen ordasın :naughty:

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi

Aykut burada diyorum. Artık böyle forumlarda hep çoluk çocuk dolmaya başladı :vur

turkiyede yasiyoz. onun icin turkcesini istiyorum. Yabanci taklitciligini sevmiyom. Yanlis anlama...

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi
turkiyede yasiyoz. onun icin turkcesini istiyorum. Yabanci taklitciligini sevmiyom. Yanlis anlama...

bu konuyu saka amacli acmistim fakat denk geldigi icin soylemeden (yazmadan) gecemicem. Bu taklitcilik boyle giderse konuya uygun bicimde anlatayim.
TURKIYEDE YASIYOZ. TURKCEMIZI KAYBETTIK. BULANLARIN INSANIYETLIK NAMINA BIZE GERI VERMESI RICA OLUNUR.
İnsallah bu duruma gelmeden turkcemize sahip cikariz. Benimde en zayif noktam bu kimseyi asalamak veya uzmek istemem. Herkeze HOSCAKALIN... Daha fazla devam edemicem biraz bile tebessum ettirebildiysem yetkisi olan biri beni :ban: lasin lutfen.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
aykut nereye ya :züü:

spy ghost

spy ghost

Üye
bu konuyu saka amacli acmistim fakat denk geldigi icin soylemeden (yazmadan) gecemicem. Bu taklitcilik boyle giderse konuya uygun bicimde anlatayim.
TURKIYEDE YASIYOZ. TURKCEMIZI KAYBETTIK. BULANLARIN INSANIYETLIK NAMINA BIZE GERI VERMESI RICA OLUNUR.
İnsallah bu duruma gelmeden turkcemize sahip cikariz. Benimde en zayif noktam bu kimseyi asalamak veya uzmek istemem. Herkeze HOSCAKALIN... Daha fazla devam edemicem biraz bile tebessum ettirebildiysem yetkisi olan biri beni :ban: lasin lutfen.
aykut sevdirmiştin kendini ama nereye gidiyorsun sana eski hesaptan diye birşey demiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt