Kayıp Facebook Hesapları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Kayıp Facebook Hesapları
Son zamanlarda gelen birçok yorumda kullanıcıların hesaplarına ulaşamadığı ve hesaplarının kapatıldığına dair bir mail de almadıklarına şahit oldum. Yakın zaman önce facebookta yaşanan teknik bir sorundan dolayı bir çok hesap uçmuş. Bununla ilgili haber aşağıda.

“Facebook‘ta teknik sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Veritabanında kaynaklanan sorunlar yüzünden, tam 150.000 profil ortadan kayboldu. Hesaplarına giremeyen kullanıcılar, siteden atılmış olabileceklerini iddia etti, fakat sonradan böyle bir şeyin olmadığı, sorunun Facebook kaynaklı olduğu ortaya çıktı. Bu sorun karşısında, Facebook‘a tepki gösteren kullanıcılar, firmanın “Sorunu çözeceğiz” açıklamasıyla beklemeye başladı.

Profillerin yedeklerini aktif hale getirip yavaş yavaş profillerin tekrar görünür hale gelmesini sağlayan Facebook, buna rağmen tepki almaya devam ediyor. Ortaya çıkan bu Facebook hesabı sorunlarını, “Tek bir veritabanındaki birkaç teknik sorun” olarak nitelendiren Facebook Basın Sözcüsü Brandee Barker, “Neyse ki, bu sorun sadece toplam kullanıcı sayımızın %0.05′ini etkiledi sadece. Sorunun bir daha yaşanmayacağını garanti ediyoruz.” şeklinde konuştu.”

• Beğen
Tepkiler: Necmati

cenkblack

Üye
bundan 10-15gün önce hesabıma ulaşamadım güwenlik kelimeler girdim şifre istedim mail olarak şifremde sorun olma ihtimaline karşılık ama şifre gelmedi ertesi gün hesabımın kapatlıldığını öğrendim tekrar girmeye çalıştığımda mail attım ama cewap gelmedi daha facebook ekibinden acaba bu gecikmem normalmidir we yukarıda yazdığınız sorundan kaynaklanıyo olabilir mi teşekkürler şimdiden

messi_15

messi_15

Üye
Benimde ole bsey basima geldi hesabima giremiom surekli yanlis kombinasyon bsey dio

Necmati

Necmati

Üye
inşallah...
Teşekkürler

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
%5 ini etkilemiş.. % 100 ünü ektileseydi ne olurdu acaba o 500 milyon üye bi daha kolay kolay toplanamazdı.. :D

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
ben facebook hesabım tam 16 kere kapandı bu en son profilim kapanmaz inş uzun süredir kapanmadı .berbat bişey .

Revengeful

Emekli Yönetici
Ne Facebook mus :D

Necmati

Necmati

Üye
Herhalde :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt