minoo Üye huri$' Alıntı: ben ya$adim 8 yil simdi 6 tr de 6 buraya geliyolar çocugnlukla beraberiz yine Genişletmek için tıkla ... ayy kıyamam
huri$' Alıntı: ben ya$adim 8 yil simdi 6 tr de 6 buraya geliyolar çocugnlukla beraberiz yine Genişletmek için tıkla ... ayy kıyamam
nejdet can Üye Rahmetli kayınvalidem yaşasaydı bir 50 yıl daha evimde benimle beraber yaşamasını canu gönülden isterdim çünkü mekanı cennet olsun çok iyi bir hanımefendiydi tam bir osmanlı kadınıydı yine şükürler olsunki kızı ondan daha muteber benin için
Rahmetli kayınvalidem yaşasaydı bir 50 yıl daha evimde benimle beraber yaşamasını canu gönülden isterdim çünkü mekanı cennet olsun çok iyi bir hanımefendiydi tam bir osmanlı kadınıydı yine şükürler olsunki kızı ondan daha muteber benin için
Love Prince Üye Paranoya' Alıntı: Kesinlikle hayır hele eğer ilerde kayınvalidem şuanki kadın olacak ise katiyyen olmaz Genişletmek için tıkla ... vaayy biliyor mu bari evladıyla çıktığını
Paranoya' Alıntı: Kesinlikle hayır hele eğer ilerde kayınvalidem şuanki kadın olacak ise katiyyen olmaz Genişletmek için tıkla ... vaayy biliyor mu bari evladıyla çıktığını
minoo Üye Love Prince' Alıntı: vaayy biliyor mu bari evladıyla çıktığını Genişletmek için tıkla ... evladıyla çıktığını
Love Prince' Alıntı: vaayy biliyor mu bari evladıyla çıktığını Genişletmek için tıkla ... evladıyla çıktığını
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Evlat Bilse ne olur ki sonunda uçup gidecek yani neden uçuran biz olmayalım
minoo Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Evlat Bilse ne olur ki sonunda uçup gidecek yani neden uçuran biz olmayalım Genişletmek için tıkla ... bugün herkes çıldırmış neden uçuran biz olmayalım --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: yani kızıyla dicektim Genişletmek için tıkla ...
TuRkiShCowboy' Alıntı: Evlat Bilse ne olur ki sonunda uçup gidecek yani neden uçuran biz olmayalım Genişletmek için tıkla ... bugün herkes çıldırmış neden uçuran biz olmayalım --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: yani kızıyla dicektim Genişletmek için tıkla ...
Love Prince Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Evlat Bilse ne olur ki sonunda uçup gidecek yani neden uçuran biz olmayalım Genişletmek için tıkla ...
TuRkiShCowboy' Alıntı: Evlat Bilse ne olur ki sonunda uçup gidecek yani neden uçuran biz olmayalım Genişletmek için tıkla ...