Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kayıkdaki adama ne oldu?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karides
Üye
Konu Sahibi
Kayıkdaki adama ne oldu?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
videoyu izledikten sonra, bu olayın neden olmuş olabilecğine dair yorumu olan varsa yazsın.
adamı iyi yutuyor ama neden atıyor sonra anlamadım.:
Quattro
Üye
bence adam balina üzerine düştüğü için o ağırlık altında 15-20 metre botla beraber suyun altına iniyor daha sonrada yukarı çıkıyor ben öle gördüm..
padme
Üye
iyide once 3 kayik var sanki sonra biri balinanin altinda kaliyor 2 oluyor .biri ters donup tekrar eski halini falan aliyor gibi ama...ya ben pek anlamadim galiba
irun
Üye
doğanın kanunu bu; büyük balık küçük b-alığı yer..:
jöly
Üye
balina kayığın üzerine düşüyor ve adam suya batıyor sonra çıkıyor ben böyle düşünüyorum...
Evet jöly nin dediği gibi bir kere daha seyrettim balina botun üstüne düşünce balinanın ağırlığıyla suyun altına batıyorlar sonra tekrar yukarı çıkıyorlar balinanın adamı filan yediği yok adam duruyor orda işte...
мιѕтαα
Üye
anam adamin kolu bacagi garanti kirildi
balinanin uzerine atlamasiyla suya batiyor sonrada galiba kanomsu bisey biniyo o o tip selerdede icleri bos onlarin sonra su ustune geri cikiyo ama yerinde duruyo yani
Nazy
Üye
Kayıktaki Adamı Bilmem Ama O Balina Benim Üzerime Düşseydi
ANam Anam Zaten Küçücük Bişeyim.
Nereden Çıktı Birden Öle