nasıl olmuş arkadaşlar....
jackalx_06 Üye Konu Sahibi KAYAN YAZI DENEME nasıl olmuş arkadaşlar.... nasıl olmuş arkadaşlar.... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
jackalx_06 Üye Konu Sahibi Adem' Alıntı: Güzel olmuş Genişliği 650 pks e düşürebilirsen süper imza olur bundan. Genişletmek için tıkla ... 700 değilmiydi.
Adem' Alıntı: Güzel olmuş Genişliği 650 pks e düşürebilirsen süper imza olur bundan. Genişletmek için tıkla ... 700 değilmiydi.
jackalx_06 Üye Konu Sahibi Adem' Alıntı: Nayırr Yan yana iki ayrı resim koyduunda 700. Ancak tek resimde 650. Genişletmek için tıkla ... tamam,sağol şu an birisine yapıyordum o yüzden sordum. --------------- Ekleme --------------- bu arada imza olarak böyle birşey`mi kullansam yahu.
Adem' Alıntı: Nayırr Yan yana iki ayrı resim koyduunda 700. Ancak tek resimde 650. Genişletmek için tıkla ... tamam,sağol şu an birisine yapıyordum o yüzden sordum. --------------- Ekleme --------------- bu arada imza olarak böyle birşey`mi kullansam yahu.
Praetor Emekli Yönetici Güzel olmuş eline sağlık Bu arada yüksekliğini 650 piksele düşürsen de imzada kullanamazsın zira boyutu 400 KB'ye yakın. İmzada kullanılabilecek resimlerin-giflerin vs... boyutunun 150 KB'yi aşmaması gerekmektedir.
Güzel olmuş eline sağlık Bu arada yüksekliğini 650 piksele düşürsen de imzada kullanamazsın zira boyutu 400 KB'ye yakın. İmzada kullanılabilecek resimlerin-giflerin vs... boyutunun 150 KB'yi aşmaması gerekmektedir.
jackalx_06 Üye Konu Sahibi GoDFaTHeR' Alıntı: hakan abi güzel olmuşta 4-5 harf harf gidiyor onu onun böyle yavaş gideni yokmu Genişletmek için tıkla ... Praetor' Alıntı: Güzel olmuş eline sağlık Bu arada yüksekliğini 650 piksele düşürsen de imzada kullanamazsın zira boyutu 400 KB'ye yakın. İmzada kullanılabilecek resimlerin-giflerin vs... boyutunun 150 KB'yi aşmaması gerekmektedir. Genişletmek için tıkla ... bilgi için teşekkürler.
GoDFaTHeR' Alıntı: hakan abi güzel olmuşta 4-5 harf harf gidiyor onu onun böyle yavaş gideni yokmu Genişletmek için tıkla ... Praetor' Alıntı: Güzel olmuş eline sağlık Bu arada yüksekliğini 650 piksele düşürsen de imzada kullanamazsın zira boyutu 400 KB'ye yakın. İmzada kullanılabilecek resimlerin-giflerin vs... boyutunun 150 KB'yi aşmaması gerekmektedir. Genişletmek için tıkla ... bilgi için teşekkürler.
jackalx_06 Üye Konu Sahibi sonyerolsson' Alıntı: kaymaktan çok atlıyo kardeş. akıp gitse daha güzel olur Genişletmek için tıkla ... geliştirme aşamasındayım.
sonyerolsson' Alıntı: kaymaktan çok atlıyo kardeş. akıp gitse daha güzel olur Genişletmek için tıkla ... geliştirme aşamasındayım.