Kayahan14 Üye Konu Sahibi Arkdaslar sis dosyasını yüklenmeyin dosya yöneticisinden revolverpro.swf yi çalıştırın
Neisseria.Ps Üye 53Mb ram çalıştırmıyor oyunu Galaxy ace açar değil mi swf dosyayı? Ablamın telefonunda deniyeceğim.
Beşiktaşlı24 Üye 5800 açmıyor boş yere uğraşmayın hafıza yetrsiz diyor zaten 5800 hangi hd oyunu açtıki bunuda açsın
Neisseria.Ps Üye Kayahan14' Alıntı: Android swf açıyorsa her türlü Genişletmek için tıkla ... Galaxy Ace`te "bu dosyayı açacak uygulama yok" gibisinden bir hata veriyor diğer androidlerde de öylemi bilmem.
Kayahan14' Alıntı: Android swf açıyorsa her türlü Genişletmek için tıkla ... Galaxy Ace`te "bu dosyayı açacak uygulama yok" gibisinden bir hata veriyor diğer androidlerde de öylemi bilmem.
Kayahan14 Üye Konu Sahibi J.Stern' Alıntı: Galaxy Ace`te "bu dosyayı açacak uygulama yok" gibisinden bir hata veriyor diğer androidlerde de öylemi bilmem. Genişletmek için tıkla ... sanırım onun emülatörü vardı bi araştır istersen - - - Eklendi - - - NegroS' Alıntı: Kayan yeni sürüm gelecek mi? Genişletmek için tıkla ... Adım kayan değil kayahan şu sınavlardan falan çok ilgilenemiyorum ama gelicek siz bakın arada sürüm kontrolüne - - - Eklendi - - - NegroS' Alıntı: Kayan yeni sürüm gelecek mi? Genişletmek için tıkla ... Adım kayan değil kayahan şu sınavlardan falan çok ilgilenemiyorum ama gelicek siz bakın arada sürüm kontrolüne
J.Stern' Alıntı: Galaxy Ace`te "bu dosyayı açacak uygulama yok" gibisinden bir hata veriyor diğer androidlerde de öylemi bilmem. Genişletmek için tıkla ... sanırım onun emülatörü vardı bi araştır istersen - - - Eklendi - - - NegroS' Alıntı: Kayan yeni sürüm gelecek mi? Genişletmek için tıkla ... Adım kayan değil kayahan şu sınavlardan falan çok ilgilenemiyorum ama gelicek siz bakın arada sürüm kontrolüne - - - Eklendi - - - NegroS' Alıntı: Kayan yeni sürüm gelecek mi? Genişletmek için tıkla ... Adım kayan değil kayahan şu sınavlardan falan çok ilgilenemiyorum ama gelicek siz bakın arada sürüm kontrolüne
beatboxqwe Üye berkanbjk 24' Alıntı: 5800 açmıyor boş yere uğraşmayın hafıza yetrsiz diyor zaten 5800 hangi hd oyunu açtıki bunuda açsın Genişletmek için tıkla ... Oyun video gibi bişey sen üzülme olsun burda yine de emek var emeğe saygı
berkanbjk 24' Alıntı: 5800 açmıyor boş yere uğraşmayın hafıza yetrsiz diyor zaten 5800 hangi hd oyunu açtıki bunuda açsın Genişletmek için tıkla ... Oyun video gibi bişey sen üzülme olsun burda yine de emek var emeğe saygı