Kavak Yelleri dizisi yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
Kavak Yelleri dizisi yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı
Kavak Yelleri yeni sezon ilk bölümü fragmanı yayınlandı. Kavak Yelleri dizisi yeni sezon fragmanında gözyaşları devam ediyor, Kavak Yelleridizisi bir gençlik hikayesi, işte Kavak Yelleri yeni sezondan ilk görüntüler ve fragmanı -

Kavak Yelleri sezon finaline girmesinin ardından dizinin hayranları Mayıs ayından beri merakla yeni sezonu bekliyor. Kavak Yelleri'nin Mine'si tatilde görüntülendi ve dizi oyuncuları yeni sezon öncesi kendilerini dinlenmeye çekmişti. Kavak Yelleri dizizis oyuncularında şu sıralar Kavak Yelleri essede yeni bölüm fragmanı ile dizinin hayranları merakla beklemeye başladılar. Yeni sezon ilk bölümünün haziran ayı sonunda yayınlanacağını açıklayan Kanal D net bir tarih vermedi. Dizi oyuncularının şu sıralar çekimlere başladığını düşünürsek Temmuz Ayının ilk haftası yada 2. haftasında dizinin yeni sezonu ile ekranlara dönmesi bekleniyor. Bu haber dizi hayranları için yaz döneminde devam edecek olan Kavak Yelleri'nin müjdesi.
Kavak Yelleri yeni sezonunda silah sesleri ve kanlar içinde yatan bedenler. Kavak Yelleri yeni sezonda neler olacak? Mine Hastaneden canlı çıkabilecekmi? Kavak Yelleri yeni sezonu yakında başlayacak ve işte Kavay Yelleri yeni sezon fragmanı ve ipuçları.




 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt