WD-40
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yorumunuz için teşekkürler, Türkçe dil desteği problem değil İngilizce de olabilir. Ayrıca 250TL az bir miktar değil hocam onu verebilecek olsam neden yurt dışıyla uğraşayım?ona 120 tl vergi verip kayıt ettirmen lazım tr dil varmı belli değil istanbuş bilişimde 1037 tl idi 250 liradan kaçıp riske atma bence garantili olsun
925e de baktım fakat Türkiye'deki ile arasında 200tl gibi bir fark var malesef. Peki ben bu telefonu aldığımda pasaporta kayıt ve dil dışında herhangi bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım? Mesela uygulama ve oyun yüklerkenozaman sen bilirsin modeller öyle ucuz oluyorsa 925 i düşün derim
Yorumunuz için teşekkürler dediğim gibi dil problem değil ama kafam "SIM Unlock" olayına takılmıştı, bu konu hakkında bir bilginiz var mı acaba?dil vardır içindedepasaport kaydı yaptırman şart .
yoksa kapanır 1 ay sonra cihaz
Hocam ben de çok isterdim daha iyi bir telefon almayı ama bütçem ancak ona yetiyorböyle bir şansın varsa bence 920 den yana kullanmak büyük hata olur
bence gayet iyi bir cihaz tavsiye ederim bakma sen herkezin dediğine onu kötüler ona iyi der ama 1 hafta sonra yenisi çıkar çok iyi der al gitsin .Hocam ben de çok isterdim daha iyi bir telefon almayı ama bütçem ancak ona yetiyor
ne dediki
demek o ha.
ii olmuşzamanımda da DH da vardı yırtık don Bi tip.onun yüzünden 4 kere banlandım.arada Bi bakıyorum hala kavga ediyor.imza toplayıp şikayet bile etmiştim adminlere, banlanan hep ben oldum, o Bi kere bile ceza yemedi.
en son onada iyice kaydım,adminlerede,sınırsız banlandım en sonunda.dahada işim olmadı orda sonra.torpillimiydi artık neydi ayar olmuştum.
ama biçok konum telef oldu. halen beni anıyolar ama soru soramıyor diğer kimseler
bende tamamen buraya yöneldim.her yerde Bi mayasıl var maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?