Kaspesky Kuramıyorum Yardım Lütfen ! Sorun Çözüldü !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Kaspesky Kuramıyorum Yardım Lütfen ! Sorun Çözüldü !!
AVG 8 ADLI PROGRAMI KALDIRMAM GEREKİYOR KASPESKİYİ KUTRMAK İÇİN FAKAT PCDE BULAMIYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ OKADAR ARADIM C DEDE YOK PROGRAM EKLE KALDIRDADA YOK NASIL SİLCEM ONU SÜREKL,İ GELİYO.. ORDA AVAST DA GÖRÜNÜYO ONU SİLDİM AMA AVG 8 Y0L...

Ozan

Admin
Belirtilen 2 programı ,

Program Ekle Kaldır üzerinden kaldırıp, makineye restart atman gerekiyor devamında kurulumu baslatabilirsin ...

Konu Sahibi
Belirtilen 2 programı ,

Program Ekle Kaldır üzerinden kaldırıp, makineye restart atman gerekiyor devamında kurulumu baslatabilirsin ...
valla denedim avastı kaldırdım ama avg 8 pc de görünmüyor birtürlü bulamadım ne program ekle kaldırda var nede c: de

Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardım Edebilecek Varmı ?

dj_razy

Üye
pc ye format at aynısı bendede oldu format attım düzeldi

Ozan

Admin
AVG 8 ( Avast ) ı tekrar kur sitesinden çekip, ondan sonra makineye restart at, uygulamayı tekrar kaldır bu sefer kaldırılacaktır muhtemelen ...

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Format En Son Çaredir Arkadaşlar... İşin İçinde Olan Bir İnsan Format Atmadan Herşeyi Düzeltebilir...

1 - Negative Arkadaşımızın Dediği Gibi Avast' ı Tekrar Kur ve Kurduktan Sonra Kendi Kurulum Dosyasından Kaldır...

2 - Yada Avast' ı Tekrar Kurmadan Your Uninstaller 2008 Adlı Programı Kullanarak da Kaldırabilirsin... Kaldırdıktan Sonra Gereksiz Reg Dosyaslarını Tarat... Bulduklarını Sildir...

Daha Sonra Bilgisayarına Yeniden Başlat... Kurulumuna Başla...

Eğer
Your Uninstaller 2008 Adlı Programı İstersen Bende Tam Sürüm Olarak Portable Hali Mevcut... Pm Atarsan Gönderirim...

Konu Sahibi
Yok Arkadaşlar Kendi Yöntemlerimce Hallettim Başlat Çalıstırdan Falan Kalıntıları Sildim Oldu Yinede İlginiz İçin Teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

Peki Son Bir Soru Daha İnternet Security İle Antivrüs Arasındaki Fark Ney KİV VE KAV arasındaki fark yani

kis: Tam teşekkürlü bir anti virüs programı yani internet olan pc ler için
kav: Bu sadece temel virüs taramadan ibarettir yani kis deki gibi güvenlik duvarı,internet sayfalarında ki virüslere karşı bir koruma içermez.
bence kis yükle en iyisi o çünkü ama versiyon olarak kis 7.0.125 yükle pc yi fazla yormaz üstelik sürekli 2009 versiyonundaki gibi deneme sürümünü kullanıyorsunuz diye bir uyarı almazsın !

Konu Sahibi
verdiğiin bilgiler için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...