Kaspesky Kuramıyorum Yardım Lütfen ! Sorun Çözüldü !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
Kaspesky Kuramıyorum Yardım Lütfen ! Sorun Çözüldü !!
AVG 8 ADLI PROGRAMI KALDIRMAM GEREKİYOR KASPESKİYİ KUTRMAK İÇİN FAKAT PCDE BULAMIYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ OKADAR ARADIM C DEDE YOK PROGRAM EKLE KALDIRDADA YOK NASIL SİLCEM ONU SÜREKL,İ GELİYO.. ORDA AVAST DA GÖRÜNÜYO ONU SİLDİM AMA AVG 8 Y0L...

Ozan

Ozan

Admin
Belirtilen 2 programı ,

Program Ekle Kaldır üzerinden kaldırıp, makineye restart atman gerekiyor devamında kurulumu baslatabilirsin ...

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
Belirtilen 2 programı ,

Program Ekle Kaldır üzerinden kaldırıp, makineye restart atman gerekiyor devamında kurulumu baslatabilirsin ...
valla denedim avastı kaldırdım ama avg 8 pc de görünmüyor birtürlü bulamadım ne program ekle kaldırda var nede c: de

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardım Edebilecek Varmı ?

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
hala yapamadım

dj_razy

dj_razy

Üye
pc ye format at aynısı bendede oldu format attım düzeldi:)

Ozan

Ozan

Admin
AVG 8 ( Avast ) ı tekrar kur sitesinden çekip, ondan sonra makineye restart at, uygulamayı tekrar kaldır bu sefer kaldırılacaktır muhtemelen ...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Format En Son Çaredir Arkadaşlar... İşin İçinde Olan Bir İnsan Format Atmadan Herşeyi Düzeltebilir...

1 - Negative Arkadaşımızın Dediği Gibi Avast' ı Tekrar Kur ve Kurduktan Sonra Kendi Kurulum Dosyasından Kaldır...

2 - Yada Avast' ı Tekrar Kurmadan Your Uninstaller 2008 Adlı Programı Kullanarak da Kaldırabilirsin... Kaldırdıktan Sonra Gereksiz Reg Dosyaslarını Tarat... Bulduklarını Sildir...

Daha Sonra Bilgisayarına Yeniden Başlat... Kurulumuna Başla... ;)

Eğer
Your Uninstaller 2008 Adlı Programı İstersen Bende Tam Sürüm Olarak Portable Hali Mevcut... ;) Pm Atarsan Gönderirim... ;)

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
Yok Arkadaşlar Kendi Yöntemlerimce Hallettim Başlat Çalıstırdan Falan Kalıntıları Sildim Oldu :D:D Yinede İlginiz İçin Teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

Peki Son Bir Soru Daha İnternet Security İle Antivrüs Arasındaki Fark Ney KİV VE KAV arasındaki fark yani

alemburda

alemburda

Üye
kis: Tam teşekkürlü bir anti virüs programı yani internet olan pc ler için
kav: Bu sadece temel virüs taramadan ibarettir yani kis deki gibi güvenlik duvarı,internet sayfalarında ki virüslere karşı bir koruma içermez.
bence kis yükle en iyisi o çünkü ama versiyon olarak kis 7.0.125 yükle pc yi fazla yormaz üstelik sürekli 2009 versiyonundaki gibi deneme sürümünü kullanıyorsunuz diye bir uyarı almazsın !

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
kis: Tam teşekkürlü bir anti virüs programı yani internet olan pc ler için
kav: Bu sadece temel virüs taramadan ibarettir yani kis deki gibi güvenlik duvarı,internet sayfalarında ki virüslere karşı bir koruma içermez.
bence kis yükle en iyisi o çünkü ama versiyon olarak kis 7.0.125 yükle pc yi fazla yormaz üstelik sürekli 2009 versiyonundaki gibi deneme sürümünü kullanıyorsunuz diye bir uyarı almazsın !
verdiğiin bilgiler için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt