Kaspersky Mobile Security v9.04(95) S^3 SymbianOS9.5 Signed Ücretsiz Lisans

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
    Konu Sahibi
Kaspersky Mobile Security v9.04(95) S^3 SymbianOS9.5 Signed Ücretsiz Lisans
Cep gizliliğinizi koruyun

Eğer, SMS göndermek, arama yapmak internette gezinti ve her geçen gün genişleyen sosyal ağlar vazgeilmeziniz ise, Telefonlar sizin hayatınız demektir. Kaspersky Mobile Security özel hayatınızda gerçekten özel tutar.

Mahremiyet Koruma- sadece siz görün
Mahremiyet Koruma’ modunda, istediğiniz kişileri ve telefon numaralarını ‘özel’ olarak saklamak tamamen kontrolünüz altındadır. İstediğiniz kişiye ait adres defteri kayıtlarını, SMS’leri ve arama kayıtlarını bir tuşa dokunarak kolayca gizleyebilir ve görünür hale getirebilirsiniz.

Kayıp ya da çalınan akıllı telefonlarınızın yerini belirleyin

GPS modüllü akıllı telefonunuzun yerini anında belirleyebilirsiniz.

Telefon rehberiniz, fotoğraflarınız ve dosyalarınız güven
Tüm dijital vartığınız kriptolanan dosyalarda saklanarak, çalınma ya da kayıp olması durumunda uzaktan bloklanabilir veya tamamen silinebilir.

İstenmeyen çağrılar ve SMS’lere son
Beyaz ya da kara liste oluşturarak hem gelen aramaları hem de SMS’leri filtreleyebilirsiniz.

Ebeveyn Kontrolü
Çocuğunuza gelen aramaları ve SMS’leri kontrol edebilir, GPS modulü ile çocuğunuzun lokasyonunu görebilirsiniz.

Akıllı telefonunuz kötü yazılımlar ve ağ ataklarına karşı güvende
Kaspersky Mobile Security 9; tam işlevsel gerçek zamanlı, zararlı yazılım engelleme ve güvenlik duvarı koruması ile sürekli hizmetinizde. Kablosuz ağ üzerinden otomatik güncellemeler, ağ bağlantılarının izlenmesi ve daha pek çok şey.

(GÜncelleştirme bildirimlerini USF-3A Kredisi için
Takip eden kullanıcılar , WarriorMax tarafından ücretsiz 6 ay Lisans hediyedir.)

1-)Cep Telefonundan Aşağdaki linke girerek yukardaki kodu mailinizle birlikte aktif ediniz..

promo.kaspersky.com/chip

2-)Son olarak Aktif etmek için Mail adresinize gelen doğrulama linkini tıklayın
3-) Yeniden gelecek olan kayıt kodunu programa girerek keyifli 6 ayın tadını çıkarın
....:oke:

Rar : "www.maxicep.com"

İyi Forumlar Dilerim..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Ozan

CnFk

CnFk

Üye
yükledim yüklemesinede telefon sürekli açılıp kapanıyor sinir oldum.

--------------- Ekleme ---------------

tel sürekli kapanıp açılıyor arkadaşım. konuyu açtığın gibi birde yardımcı olsan?

program otomatik telefon hafızasına kuruluyor arkadaşlar. eger benim gibi programı kurupta sorun yaşayan arkadaşlar varsa. hafiza kartını ve hattı çıkartın telefonu hatsız ve h.kartsız açın. eger Wlan bağlantısı kurulsunmu diye sorarsa hayırı seçin. programı bu şekil kaldırın. kaldırırken bi kaç kez hata veriyor kaldırılıyor yazısı donup kalıyor dokunmatik çalışmıyor. bataryayı çıkartıp teli tekrar açın aynı işlemi gerçekleştirin kaldırmada. en sonunda tüm bileşenler kaldırılsınmı diye soruyor evet deyin ve programı kaldırın. Ben Kurdum Tel Defalarca kapanıp açıldı bu şekilde kaldırdım. açıkçası bin pişman oldum kurduğuma.

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
    Konu Sahibi
Yapacak birşey yok bende sorunsuz çalışıyor.. Ayrıca yardım isterkende adabınla istersen belki çözüm yolu gösterilir,
iyi forumlar

satcodx

Üye
lisans kodunu istedi yazdım kabul etti 180 gün ama antideff vs diye bir kod daha istiyor o kod nedir ? yani antivürüste tarama yapamıyorum acmaya calışınca kod istiyor.

aynen şöyle yazıyor : set a secret code that should be used for accessing the application settings,running anti-theft functions remotely, and opening other application components. aynen böyle yazıyor . evet dersem kod istiyor hayır dersem antivürüs calışmadan programdan cıkıyor . ne demek bu anlamadım doğrusu ?

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
    Konu Sahibi
Mail adresine gelen kodu girdinmi? Birdaha Gir.. Ve güncelleme yap. sorun olmaması lazım

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
saol kardeş

beyaban43

Üye
kardes eyvallah ugrasmıssın ama. bu kod girilen bölüm patlamış :) bi bakarsan cok tesekkür ederim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt