Mustafa Dümen
Üye
KaSPeRsKy ANtiViRüS MobiLe wE FoNt dEqiStıRmE ... haRd foRmat...
Merhaba arkadaşLar size bi kAç sorum var iLgiLeniRseniZ Sevinirim.. ; tLim n73 .. tL a Kasper Sky mobile yüklüyorum tL i kapatıp açıyorum tL i tekrar açıyorum bekleme menüsünde bekliyorum menüye basıyorum tL donuyor ,tL in bataryasını çıkarıyorum tL i tekrar açıyorum aynı durum u 5den fazla denedim aynı tL e hard format zorunda kaldım .. Ben bunun programdan kaynaklandığını düşünüp başka sürümü denedim aynı oldu bu kasper yüzünden tL e en az 5kez format atmışımdır.. Bu sorunun benim tL den mi yoksa bu program n73 de kasıp format atmaya kadar götürebiliyormu.. Anlayamadım.. Diğer sorunmda font değişikliği yaparken oldu bu sorun da şöyle fontun değişmesi için tL i kapatmak zorundayız.. tL i kapattım tekrar açmaya çalıştım tL en başta açılışta NOKIA yazısı çıkar ya öyLe kaLdı sürekli biraz bekledim NOKIA yazısı gitti beyaz bi sayfa tL öyle kaLdı.. tL e haRd format atmak zorunda kaLdım.. Bu sorunları yaşayan arkadaşımız var mı Lütfen yardım arkadaşLar..
--------------- Ekleme ---------------
YardımLaRınızı beKLiyoRum MaXiCeP'LiLeR
--------------- Ekleme ---------------
YardımLaRınızı beKLiyoRum MaXiCeP'LiLeR

ystem klasorunun içinde muhtemelen programs klasöründe exe dosyaları oluyor onları silersen başlangıçtaki hatayı düzeltebilirsin orda bulamassan e