Telefon Tavsiyesi Kasmayan telefon

Sponsorlu Bağlantılar

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Oyle bi dunya yok android kasar diye onemli olan yazilim cyanogenmod xda custom rom ve kernel cok onemli

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MUSTAFA AKPINAR97
mcnpl4

mcnpl4

Üye
kasma olayi ya agir is yaparken donanim yetersizliginden yada yazilimin duzgun yazilmamis oldugundandir. ust seviye olmasada da destegi iyi bi telefon bulursaniz rahatsiniz. nexuslar uygun mesela ama kamera ekran ses felan dersen baska telefonlar da var. ben hala degistirmedim telefonu uzun sure de degistirmem 500mb'dan az yer kaldi ama kasma yok cok fazla mod da var telefonda ama rom ve kernel iyi o yuzden kasma sikayetim yok. bazi kisimlar 4.3 ciktiktan sonra .4.2 romu gelistirmeyi biraktiklari icin animasyon konusunda sikintili ama ara sira denk geliyo oralar da

sacid589

sacid589

Üye
Kasmayan telefon ariyorsan Nokia 3310 alabilirsin oyun oynarken olsun menude dolasirken olsun en ufak bir kasma goremessin gayet stabil ve kullanisli bir telefon.

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Samsungun telefonları niye mi kasar? Bunu samsung bile kabul etti, 5.0 ile bu sorunu ortadan kaldıracağız dediler. Nexus bilmiyorum, Elite de kasmıyor gibi görünüyor. Ayrıca hiç ama hiç kasma, En stabil istiyorsan wp al. Telefon çöker ama menüde kasma olmaz. Ios da 7 ile bozuldu biraz ama bilmiyorum.

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Bnde bana diyosun sandim dayi profilden yasi nasil degistircem yaa yas 17 44 yaziyor pfff :SSSSSS

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Dayı millet biz gibi cm falan kurmuyo ki bir de orayı düşün? :-) yoksa ben memnunum telefonumdan :-)

Cm ye gerek yok nexus 5 kullaniyorum 15 gun oldu alali tek bir kasma dahi olmadi en ufak yavaslama bile yasamadim. En guclu oyunlar ve menu gecisleri vs dahil.

Gecen gun elime s4 aldim teknosada sanki attan inip essege binmisim hissiyatina kapildim. S4 te bile...

Android hakkinda yorum yapmak icin nexus kullanmak gerek ben bunu anladim aldiktan sonra. Cunku bende sizin gibi eski android telefonlarimda androidin kastigini iddaa ederdim.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aslında kasmalar pekte android kayanklı değil kullanılan arayüzle iligili örn samsung touchwiz baya düzelsede kasan bir arayüz samsungta önlem almaya çalışıyorcyanogenmodların çoğunda kasma bulamazsınız

tapatalk

tapatalk

Üye
Samsungun telefonları niye mi kasar? Bunu samsung bile kabul etti, 5.0 ile bu sorunu ortadan kaldıracağız dediler. Nexus bilmiyorum, Elite de kasmıyor gibi görünüyor. Ayrıca hiç ama hiç kasma, En stabil istiyorsan wp al. Telefon çöker ama menüde kasma olmaz. Ios da 7 ile bozuldu biraz ama bilmiyorum.
5.0'ı samsung mu yapacakmış

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
samsung kasmamasını istiyosanız cm kuracaksınız çünkü touchwiz arayüzü çok yoruyor telefonu özellikle samsung 4.1.2 le gelen arayüz orta segment telefonlarda çok kasmaya sebep olabiliyor arkadaşın soruya gelirsen android de stabilitie sorunu var telefon android de kasmadan akıcı olsa bili uygulamalarda çok kasabilir nededi basit:
Android kullanan milyon tane telefon var oyun ve uygulama yapımcılarıda her telefona özel tek tek ugraşamıcana göre pek populer olmayan modellere uyumlulugu baştan savma yapıyor
ama ios ve wp de öle değil telefon modeli az özellikle iphone serisinde 7-8 çeşit telefon var az çeşit oldugu için fazla ugraşıp stabil oyun ve uygulama çıkarıyorlar wp aynı şey lumia ve htc dışında bildigim kadarıyla wp telefon üreten yok ondada taş çatlasa 25-30 çeşit telefon var yani az model oldugu için güzel iş çıkarıyorlar
ama android te milyon tane kombinasyon kullanan telefon var birinde iyi çalışsa diğerinde ayni stabilitede çalışmaz
Biraz uzun yazdım ama android her türlü kasar :) menü geçişleri zaten hiç bir telefonda kasmaz ama örnek internet tarayıcısı o telefona düzgün bi şekilde yazılıp kodlanmadıysa kasar vermesi gereken performansı vermez.

Son düzenleme:
  • Beğen

Üst Alt