Telefon Tavsiyesi Kasmayan telefon

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
İphone ve Wp'de kasma olmaz
olmuyor android telefonlar bi zaman sonra kasmaya başlıyor

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Arkadaşlar en iyi kasmayan telefon hangisi sizce.

günümüzdeki orta seviye akıllı telefonların çoğu kasmaz zaten. kasma göreceli bi kavram aslında telefona 40-50 tane uygulama basarsan illaki azda olsa yavaşlama olur. yazılımdan da kaynaklı olabilir. bunun için 3-4 ayda bir cihaza wipe atmak lazım

esokmen

esokmen

Üye
En sonunda oyle olacak zaten herkes gececek wp ye bence cunku android bir yerden sonra gercekten insanin canini sıkıyor.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
En sonunda oyle olacak zaten herkes gececek wp ye bence cunku android bir yerden sonra gercekten insanin canini sıkıyor.

yazılımdan kaynaklanıyor. androidde sorun yok. mesela nexus cihazlarda safkan android olduğu için 1 yılda geçse kasma yapmıyor

anilari35

anilari35

Üye
Ben note 3 kullanıyorum 2 aydır falan takılma falan yok samsung a bu düşmanlık ne anlamıyorum
sürekli kasmayacak haliyle :) ama
exynos lu note 3 e 2000 vecegine
snapdraton800(ac)lü elite e 1200 vermek daha mantıklı değilmi diğer özellikleri saymıyorum bile
note 3 de bi spen var + özellik olarak bide arkası deri ne kadar sağlıklı kullanmadıgım için bilemiyorum

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Nexus 5 hiç kasmaz :)

MaxipmaN

Üye
malesef diğer platformlara göre eksiklikler bulunmakta.8.1güncellemesindeki çoğu şey bu eksikliği giderecek gibi gözüküyor.açıkçası ben çift çekirdek olmayan yani şu anlık lumia 1520 dışındaki tüm telefonlarda stabilitenin birazda olsa kaybolacağını düşünüyorum.ama eğer aynı şekilde devam ederse microsoft ve nokiayı tebrik etmek lazım :)
ios bile bozuluyo biraz yavaşlasa önemli değil çiftlere özellikleri kıssın :)

.caner.

.caner.

Üye
Nexus 5 veya Ip5s :oke:

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hepsinde bir süre sonra kasma olur olmaz diye birşey yok . Donanım iyi olacak ve sistem temizleme aracı mutlaka olmalı . Ram cleanner vs. Arka planda fazla uygulama calismayacak . O zaman kimsecikler kasmaz

alical33

alical33

Üye
sürekli kasmayacak haliyle :) ama
exynos lu note 3 e 2000 vecegine
snapdraton800(ac)lü elite e 1200 vermek daha mantıklı değilmi diğer özellikleri saymıyorum bile
note 3 de bi spen var + özellik olarak bide arkası deri ne kadar sağlıklı kullanmadıgım için bilemiyorum
Exynos dan bi şikayetim yok ama imkanım olsa 9005 modeli alırdım :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Adam hic kasmayacak telefon aramiyor heralde. Suan tum markalari amiral gemileri kasmiyor

3onur5

3onur5

Üye

Nokia kadar uygulama özürlüsü bi firma yok ister wp ister symbian olsun her konuda uygulamaları berbat ve destek içermiyor o yüzden milletin androidi bırakıp nokiaya geçme gibi bi söz konusu olamaz

Peocawe

Peocawe

Üye
Androidlerin hepsi kasar diye bir şey yok, android kullanamayan kullanıcı var. Aşın artık şu androide olan egocu tavrınızı. Android kasıyor diyenlerin çoğunda 256mb - 512mb ramli, tek çekirdekli, gpu'su zayıf 300-400liralık telefonlar var. E iPhone 4 de 1000lira ama görüyoruz ki menü geçişlerinde ki frame'leri bile sayabiliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: 3onur5 ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Androidlerin hepsi kasar diye bir şey yok, android kullanamayan kullanıcı var. Aşın artık şu androide olan egocu tavrınızı. Android kasıyor diyenlerin çoğunda 256mb - 512mb ramli, tek çekirdekli, gpu'su zayıf 300-400liralık telefonlar var. E iPhone 4 de 1000lira ama görüyoruz ki menü geçişlerinde ki frame'leri bile sayabiliyoruz.

O dediğin düşük telefonlarda dahi kasmıyor, diyorum. Yükleyin adam gibi AOSP rom. O.o

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
O dediğin düşük telefonlarda dahi kasmıyor, diyorum. Yükleyin adam gibi AOSP rom. O.o

Bi defa telefondan anlamayan adam android almayacak abi. Hem kendi başını, hem forumlarda milletin başını ağrıtmasınlar. Biz de sorular soruyoruz forumlarda ama androide bela okuyup, kasıyor demiyoruz. Gidin iOS alın, fanı olun, stabilitenin rahatlığını yaşayın. ama yeter ki androidin adını ağzınıza almayın.

çok doldum kusura bakmasın konu sahibi arkadaş. :D

• Beğen
Tepkiler: MUSTAFA AKPINAR97 ve Invoke
genpoker

genpoker

Üye
Kimse bahsetmemiş ama tabikide lg g2 telefon oyun ve uygulamayla dolu 32 gb den sadece 4-5 gb boş ona rağmen kasma dair hic bişey yok illa popüler olana yönelmemek lazım

• Beğen
Tepkiler: alaStar
alaStar

alaStar

Üye
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bi defa telefondan anlamayan adam android almayacak abi. Hem kendi başını, hem forumlarda milletin başını ağrıtmasınlar. Biz de sorular soruyoruz forumlarda ama androide bela okuyup, kasıyor demiyoruz. Gidin iOS alın, fanı olun, stabilitenin rahatlığını yaşayın. ama yeter ki androidin adını ağzınıza almayın.

çok doldum kusura bakmasın konu sahibi arkadaş. :D
Vala helal olsun . Hazıra konanlara iyi laf oldu

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
yakupb03

yakupb03

Üye
Androidlerin hepsi kasar ekran tepkime olayı bile farklı. Android can.dir ama kasmasn diyorsan ya wp phone yada ios alacaksın..

Üst Alt