Arkadaşlar en iyi kasmayan telefon hangisi sizce.
En sonunda oyle olacak zaten herkes gececek wp ye bence cunku android bir yerden sonra gercekten insanin canini sıkıyor.
sürekli kasmayacak haliyleBen note 3 kullanıyorum 2 aydır falan takılma falan yok samsung a bu düşmanlık ne anlamıyorum
ama ios bile bozuluyo biraz yavaşlasa önemli değil çiftlere özellikleri kıssınmalesef diğer platformlara göre eksiklikler bulunmakta.8.1güncellemesindeki çoğu şey bu eksikliği giderecek gibi gözüküyor.açıkçası ben çift çekirdek olmayan yani şu anlık lumia 1520 dışındaki tüm telefonlarda stabilitenin birazda olsa kaybolacağını düşünüyorum.ama eğer aynı şekilde devam ederse microsoft ve nokiayı tebrik etmek lazım![]()

Çünkü hiç bir firma samsung gibi özgür degil .
Exynos dan bi şikayetim yok ama imkanım olsa 9005 modeli alırdımsürekli kasmayacak haliyleama
exynos lu note 3 e 2000 vecegine
snapdraton800(ac)lü elite e 1200 vermek daha mantıklı değilmi diğer özellikleri saymıyorum bile
note 3 de bi spen var + özellik olarak bide arkası deri ne kadar sağlıklı kullanmadıgım için bilemiyorum

En sonunda oyle olacak zaten herkes gececek wp ye bence cunku android bir yerden sonra gercekten insanin canini sıkıyor.
Androidlerin hepsi kasar diye bir şey yok, android kullanamayan kullanıcı var. Aşın artık şu androide olan egocu tavrınızı. Android kasıyor diyenlerin çoğunda 256mb - 512mb ramli, tek çekirdekli, gpu'su zayıf 300-400liralık telefonlar var. E iPhone 4 de 1000lira ama görüyoruz ki menü geçişlerinde ki frame'leri bile sayabiliyoruz.
O dediğin düşük telefonlarda dahi kasmıyor, diyorum. Yükleyin adam gibi AOSP rom. O.o

Kimse bahsetmemiş ama tabikide lg g2 telefon oyun ve uygulamayla dolu 32 gb den sadece 4-5 gb boş ona rağmen kasma dair hic bişey yok illa popüler olana yönelmemek lazım
:Vala helal olsun . Hazıra konanlara iyi laf olduBi defa telefondan anlamayan adam android almayacak abi. Hem kendi başını, hem forumlarda milletin başını ağrıtmasınlar. Biz de sorular soruyoruz forumlarda ama androide bela okuyup, kasıyor demiyoruz. Gidin iOS alın, fanı olun, stabilitenin rahatlığını yaşayın. ama yeter ki androidin adını ağzınıza almayın.
çok doldum kusura bakmasın konu sahibi arkadaş.![]()