Kaşlarımı mahvettim .. öldüm ben ..

3 jilette daha yoğun çıkar ve kaşların martıya gider eğer düzenli almazsan veya lazer epilasyon yapmazsan,kaş ve bıyık aynı oranda aynı düzende ve hep düz çizgiden giderler

Piercing'i çıkarınca taktığım kaşımda tek bir teli diğerlerinden fazla uzundu cımbızla onu aldım ama 4-5 hafta sonra diğer tek teli uzamıştı bu kez onu almadım ve uzaması bir yere kadar oldu şimdiyse aralarında kaybolduğundan çokta uzamadığı için belirsiz şekilde yerinde duruyor tek uyuz olduğum yanı omzumda kıllar çıktı onlarıda düzenli olarak temizliyorum tek çağre epilasyon onlardan kurtulmak için ama bir süre boğazdan kesip temizlettirip öyle yumurta gibi olmak değil de azda olsun kısa bir şekilde kalması daha iyi olur zaten sarışın olduğumdan belli olmaz kolum ve bacağım ama omuz ve gögüste belli oluyor aşırıda aldıramam ne o öyle,afyon kaymağı gibi derim birde şu saç çıkaran şampuanlar kafa hariç her yerde kıl çıkarıyor o yüzden o şampuanıda kestim,serumu zaten hayvan leşi gibi kokuyor neyse bakıcaz artık

Fatic

Üye
uzamasını bekle

opera mobil çalışanları çalışmıyormuş onu anladım

man20

Üye
bana göre ha jilet ha cımbız farketmez her ikiside uzun, daha siyah ve çok kıl çıkartıyor.

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayatında yeni bir sayfa actın, Allah kolaylık versin. Umarım burnunun üstünde otoban var vs diye dalga gecmezler.

Tepkiler: 0MG90 ve Invoke
nasıl bir yoğunlukta kıl tayfası varda renk bile değiştirmemiş orası onu anlamadım

mcnpl4

Üye
caktirmayin benim kas arasi o kadar yoktu da ben yine aliyorum yilda bir iki nerdeyse. surekli cikma kalinlasma siyahlasma yok. cimbiz bu arada

Hayatında yeni bir sayfa actın, Allah kolaylık versin. Umarım burnunun üstünde otoban var vs diye dalga gecmezler.

müthiş bir moral oldu

- - - Eklendi - - -

kestiğin kaşların altından beyaz tenin çıkması, martı kaşlı olmaktan iyidir. beyaz kısım zamanla diğer kısma renk olarak benzer fakat martı kaş başına bela olur. bir daha kaş kesme bence, herşey olduğu gibi güzel.

man20

Üye
Fatih, bak tatlım sana seçenekler sunucam içinden yapmak istediğini seç.
1-bundan sonra hep cımbız kullanacaksın.
2-markete git bi bak bakalım kıl (tüy değil) dökücü şeyler var mı varsa al kullan.
3-bunlarla uğraşmak istemiyorum diyorsan o zaman epilasyona gidiceksin. Eminim 6 seansta hallederler.

doctorrr

Üye
Erkek kaş mı alır la

Tepkiler: Invoke
Konu o kadar surukceyici ki,kola ve cipsle iyi gider

Güzelde hortlatmayaydın be gülüm

0MG90

Üye
Yorumlar bitirdi ya beni

Tepkiler: Invoke