Kasımpaşa'da ilk imza atıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kasımpaşa'da ilk imza atıldı
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Kasımpaşa, teknik direktör Metin Diyadin ile sözleşme yeniledi.
Metin Diyadin, Kasımpaşa Kulübü'nde gerçekleştirilen ve Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. Başkanı Zafer Yıldırım ile Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz'ün de hazır bulunduğu törende 1 yıllık sözleşmeye imza attı.
Törende bir konuşma yapan Zafer Yıldırım, camianın ve Türk spor kamuoyunun Kasımpaşa'dan beklentilerinin en önemlisini gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Süper Lig'e bizi taşıyan hocamız Metin Diyadin ile birlikte önümüzdeki yıl ve yıllarda devam kararı aldık. Kendisine hayırlı olsun diliyorum. İnşallah güzel başarılara imza atacağız. Kendisinin çalışkanlığına ve iddiasına inancımız çok fazla, başarılar diliyorum'' diye konuştu.
-Diyadin: ''Üzerimize düşeni yapacağız''-
Metin Diyadin ise Kasımpaşa'da yeni yönetimin hedefleri büyük ve iddialı isimlerden oluştuğunu kaydederek, ''Biz de bu süreç içinde doğru işler yapmak istiyoruz. Özellikle ilk yıl çok önemli, tesisleşme ve kalıcı olma adına önemli. Doğru işler, doğru transferler ve doğru hamleler yapmalıyız. Bunları yaparak daha büyük vizyon ve daha büyük hedefleri olan yönetim kuruluyla, başarılı olmak adına üzerimize düşeni yapacağız. Başkanımız ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.
Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz de Kasımpaşa'nın önümüzdeki dönemlerde Avrupa'da boy gösterecek, bir takım olacağını bugünden müjdelediklerini kaydederek, ''Kasımpaşa, tarihine yakışır bir yapı içinde, herkesin dikkatini çekecek, sevgisini kazanacak bir kulüp haline gelecektir'' dedi.
Kaynak: AA
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt