Kasımpaşa 2-3 Galatasaray

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kasımpaşa 2-3 Galatasaray


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Nefes kesen maçta Aslan, 2-0 geriye düştü ancak ikinci yarıda her şey değişti. İlk 10 dakikada fırtına gibi oynayan Galatasaray, iki gol birden bularak skoru 2-2 yaptı. Ardından sahneye Kral Burak Yılmaz çıktı. Golcü oyuncu, attığı golle 90 dakikanın skorunu belirledi. Cim Bom, üç puanı hanesine yazdırdı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa deplasmanına konuk oluyor...

Yasin direğe takıldı

Mücadelenin 14. dakikasında Galatasaray tehlikeli geldi. Sarı-Kırmızılı takımda ceza sahası içinden sert bir şut çıkaran Yasin Öztekin, direğe takıldı.

Göçek, 'devam' dedi, Sneijder güldü

Sneijder'e yapılan faul sonrası karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek 'devam' dedi. Hollandalı futbolcu, Göçek'in bu kararına gülerek tepki verdi.

Scarione perdeyi açtı

Kasımpaşa, 17. dakikada Galatasaray karşısında 1-0 öne geçti. Adem Büyük, Hakan Balta'nın hatasında önünde bulduğu topu Scarione'ye gönderdi. Scarione'nin sert şutunda top ağlarla buluştu.

Sarı-Kırmızılılar, 33. dakikada beraberlik golüne oldukça yaklaştı. Telles ile verkaç yapan Sneijder, yerden sert bir şut çıkardı. Hollandalı yıldızın bu şutunu kaleci güçlükle çıkardı. 27. dakikada Kasımpaşa kontratağında Galatasaray savunması eksik yakalandı. Tunay Torun'un pasında topla buluşan Ryan Babel, ceza sahası içine kadar girdikten sonra Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sol ayağıyla şutunu çıkardı. Babel'in şutunda top auta gitti.

Paşa, Tunay'yla farkı 2 yaptı

Galatasaray savunması ilk yarıda son dakikalara girilirken bir kez daha eksik yakalandı. Scarione'nin yerden pasında topla buluşan Tunay, ceza yayından kaleye plase bir şut gönderdi ve farkı 2'ye çıkardı.

Galatasaray, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Hamza Hamzaoğlu, Olcan Adın'ı oyundan alarak yerine Burak Yılmaz'ı sürdü. Cim Bom, ikinci yarıya hızlı başladı. Burak Yılmaz, ceza sahası içinde Umut Bulut'la paslaştı. Umut, müsait pozisyonda topu üstten auta gönderdi.

Kasımpaşa, 51. dakikada bir kez daha direğe takıldı. Kullanılan köşe vuruşunda iyi yükselen Adem Büyük, kafayla vurdu. Top önce Muslera'ya sonra direğe takıldı.

Kaptan Selçuk İnan sahnede!


Sarı-Kırmızılı takım ikinci yarının başında aradığı golü buldu. Sol kanattan ceza alanı içine giren Yasin Öztekin, topu altıpasa çevirdi. Kaleciden seken top Selçuk İnan'ın önünde kaldı. Selçuk, bekletmeden sağ ayağıyla vurdu ve topu ağlara gönderdi.

Umut Bulut skoru eşitledi

Galatasaray, Selçuk İnan'ın golünün üzerinden çok geçmeden ikinci golü buldu. Sneijder'in ara pasıyla sol kanattan hızla hareketlenen Yasin Öztekin, ceza alanı içine girdi ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yasin Öztekin, bu pozisyonda kaleye vurmayıp takım arkadaşı Umut Bulut'a pas attı. Umut, 55'te boş pozisyonda ağları havalandırarak skoru 2-2 yaptı.

Kral oyuna girdi, Aslan öne geçti!


Galatasaray, 65. dakikada Burak Yılmaz'la ilk kez öne geçti. Selçuk İnan, sağ çaprazdan gönderdiği arapasla Umut Bulut'u ceza alanı içinde topla buluşturdu. Umut Bulut'un havadan çevirdiği topa Burak Yılmaz, kaleci Ertaç Özbir'den önce kafayla vurdu ve topu ağlara gönderdi.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa'yı 3-2 yenerek hanesine üç puanı yazdırdı ve kritik bir virajı kazasız atlattı.
 
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N


teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Aslan be! Hadi Fenerim yen şu Beşiktaş'ı hiç moralleri kalmasın.
Hahahah iyi oldu bu.
 
byAndroid

byAndroid

Üye
Umitlenmeyin gencler aslanim sampiyon olacak bu sene
 
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
jojo_va

jojo_va

Üye
Bu akşam 4. Yıldızın son virajı.
 

Benzer Konular



Üst Alt