Kasım ayında Vernee Mars 6GB RAM ile sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Kasım ayında Vernee Mars 6GB RAM ile sunulacak
Akıllı telefon pazarı devamlı olarak gelişmeye devam ederken, farklı üreticiler de yeni cihazlarla pazarı zenginleştirmeye devam ediyorlar. Özellikle de son bir kaç senedir Çinli firmaların önlenemez yükselişi devam ederken, devamlı olarak yeni Çinli firmalar da pazara giriş yapmakta. Son olarak faaliyet göstermeye başlayan firmalardan bir tanesi de Vernee olmuştu.



Vernee, oldukça iyi bir başlangıç ile akıllı telefon pazarına girerken, firmanın üst seviye cihazı Vernee Thor ve daha düşük modeli de Vernee Lite adı ile geldi. Yeni cihazlar sunmaya devam edecek olan firmanın bu yeni cihazlarından birisi de üst seviye olarak yakında gelecek.

Bilgilere göre bu Çinli akıllı telefon üreticisinin yeni akıllı telefonu Vernee Mars adı ile sunulacak ve ayrıca 6GB sistem belleği içerecek olan akıllı telefonun sunulacağı tarih ise Kasım ayı olacak.

Son dönemde üst seviye akıllı telefon modelleri 4GB sistem belleği ile sunuluyor ve OnePlus 3 gibi bazı akıllı telefonlar ise 6GB RAM ile geldi.

Büyük merakla beklenen Samsung'un yeni phablet modeli Galaxy Note7 de 4GB sistem belleği içerirken, gelen bilgiler bu cihazın 6GB sistem belleği ve 128GB dahili veri kapasitesi içeren versiyonunun ise yakında Çin pazarında sunulabileceği kaydedilmekte.

Henüz Vernee Mars akıllı telefonun diğer donanım özellikleri hakkında bilgi bulunmazken, ilerleyen dönemde daha detaylı bilgilerin gelmesini bekliyoruz.
Kasım ayında Vernee Mars 6GB RAM ile sunulacak
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


MaxipmaN

Üye
2gb ram bile sorun yaratmıyor. ancak geçen hareketli resimlerin bol olduğu bi siteye girdim, aşağıya indim sürekli ve ramde 200mb kaldı telefon can çekişti resmen :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


Üst Alt