06kubilay06
Üye
-
Konu Sahibi
-
çok sağol bende işlemci kodu ve ekran kartı nosunun ne olduğunu bılemediğim için sana solemıstım teşekkürler
+ 50 watt güvenlik payı eklesen bile 450 yapmıyor
- - - Eklendi - - -
+ 50 watt güvenlik payı eklesen bile 450 yapmıyor
aslında hıc bır sıkıntı yoktu hersey taş gibi çalıştı windowsu kurdum driverleri kurdum hele bir bf oynuyorumkı....gercekten kotu olmus bende 7 senelik pc mi emeklige ayirip asus n56vz alicam
toplama pc yaparken sikinti cikiyor bazen
keske bir bilgisayarci ile yapsaydinkeske
30-40 kagit atardin onada en azindan onun garantiligi uzerinden yapardin.
kasayı bütünüylemi gönderdin ?bugun aras kargo evıme geldı bılgısayarı aldı ınventusa gondedı kargo ucretını ınventus odeyecekmış zaten. sabah 9 da ınventusdan aradılar arıza için geçmiş olsun dıyorlar arızanın bızden kaynakandığını dusunuyorlar o yuzden ozur dıledıler sorunun ne olduğunu en kısa sure zafında tarafıma bıldırceklermıs spu yu açtığım için bır sorun çıkmıcaktır dedıler ama spu uzerınde size ait bir hata olursa sıze bılgı verılcektır dedı neyse ınşallah bır sorun olmadan gerı gelır kasam
bugun aras kargo evıme geldı bılgısayarı aldı ınventusa gondedı kargo ucretını ınventus odeyecekmış zaten. sabah 9 da ınventusdan aradılar arıza için geçmiş olsun dıyorlar arızanın bızden kaynakandığını dusunuyorlar o yuzden ozur dıledıler sorunun ne olduğunu en kısa sure zafında tarafıma bıldırceklermıs spu yu açtığım için bır sorun çıkmıcaktır dedıler ama spu uzerınde size ait bir hata olursa sıze bılgı verılcektır dedı neyse ınşallah bır sorun olmadan gerı gelır kasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?