Kasa calísiyor ekrana gôrưntư gelmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asi 53

asi 53

Üye
    Konu Sahibi
Kasa calísiyor ekrana gôrưntư gelmiyor
Xp masaưstư pc kullanicisiyim pc yi kapatip bir sưre sonra actigimda calisan kasadan monưtore ekran gôrưntưsư gelmedi pc acildiginda o klasik ses te gelmiyr fanlar calisiyor enternet isigi yanmiyor kapatmak isteyince normalde kapadigimiz sekilde degilde kasanin ardindaki dưgmeden kapaniyor format atayim diycem bios giremiyorum ben ne yapmaliyim a dostlar kaldim bu dag basinda caresizim bir yardim lưtfen

mrtcn307

mrtcn307

Üye
hocam ekran görüntüsü gelmediyse ekran kartında bir sorun olabilir. Veya güç kaynağı yetersiz kalıyor olabilir. Birde açma-kapama tuşunun ana karttaki girişini kontrol et ters veya gevşek olabilir

asi 53

asi 53

Üye
    Konu Sahibi
Baktim hic bir degisiklik olmadi sagolun yinede sorunum devam ediyor malesef(:

mrtcn307

mrtcn307

Üye
baktım derken farklı bir donanım mı denediniz yoksa sadece bağlantıları mı kontrol ettiniz? Bu arada rica ederim inşAllah yardımcı olabilirim :)

- - - Eklendi - - -

bir de monitörün kasaya takılan kablosu var. Onu çıkarıp iki ucun içindeki dişleri kontrol edin. Onlardan biri yada birkaçı kırılmış veya eğrilmiş olabilir.

asi 53

asi 53

Üye
    Konu Sahibi
Yok, sadece baglanti kablolarini kontrol ettim.ayrica soketleri degistim yine ayni.mecburen yarin yolu yarcaz..umarim donanimsal bir sorun cikmaz..nazik yardiminiz icin tesekkur ederim.sorunum cozumlenmesede onemli olan yardim almakti,onuda aldim.. sagolun var olun. cihazimin akibetini buraya yazarim.yarin goturcem servise insallah.

lTouch

Üye
Kasadan monitöre hiçbir bir görüntü gelmiyor ise donanımsal arıza olabilir umarım değildir. Bilgisayarınızın anakartında onboard vga var ise monitörden gelen bağlantı kablosunu onboard olan yuvaya takıp denemenizde fayda var. Ama öncelıkle ekran kartınızı çıkartmanız gerekli.AGP Yada pcı exp slotundakı grafik kartınızı çıkartıp sonrasında onboard yuva varsa denemenizde fayda var :) Eğer vga onboard olarak kullanıyorsanız durum farklı olabilir. durumu biraz daha ayrıntılı konuşmak gerekir.

mrtcn307

mrtcn307

Üye
Yok, sadece baglanti kablolarini kontrol ettim.ayrica soketleri degistim yine ayni.mecburen yarin yolu yarcaz..umarim donanimsal bir sorun cikmaz..nazik yardiminiz icin tesekkur ederim.sorunum cozumlenmesede onemli olan yardim almakti,onuda aldim.. sagolun var olun. cihazimin akibetini buraya yazarim.yarin goturcem servise insallah.

rica ederim :) keşke bir yardımım dokunabilseydi. Sonucu bekliyorum. InşAllah donanımsal değildir:)

restmod

restmod

Üye
Bir ara arkadaşımın bilgisayardada aynı sorun oldu tüm parçaları başka bilgisayarda test ettim ekran kartı ramler monitör kablosu falan sağlamdı her yolu denedim ama olmadı en son götürdük tamirciye anakarttan bi kondansatör yanmış büyük ihtimal sendede aynı sorun var

nalcam22

nalcam22

Üye
rami sök yeniden tak yadarami baska slota tak muhtemelen slot ölmüş olabilir

mahir1

Üye
abimdede aynı sorn vardı herşey çalışıyor bağlantılarda sorun yoktu ekrana görüntü gelmiyordu. bende işlemciyi söktüm yeniden taktım ekran geldi bir dene istersen.

everest22

everest22

Üye
biosu göçerttin diycemde o zaman hiç açilmiyodu bu açildiktan sonra bir süre sonra gidiyosa ki reset attiktan sonra gidiyo demişsin ekran kartin soğutucusu ölü olabilir çok ısınınca bi süre ekran kartida gidiyo

CrazyJeRvu34

Üye
ekran kartı gevsemis olabilir yada ekran kartı kblosunu degistırmenizde fayda var

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
bendede aynısı oluyodu ramı çıkar tak yada yerini değştir düzelir

tekederelit

Üye
anakarttaki entegreler yanmıştır büyük ihtimal bende de sorun öyle bi olmuştu 2 tane entegre yanmıştı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...