Kartal'ın hedefindeki 4 bomba isim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Kartal'ın hedefindeki 4 bomba isim
Beşiktaş'ta golcü arayışları son sürat devam ediyor... Başkan ve Schuster'in hayalinde Robinho, listelerinin ilk sırasında ise Santa Cruz var.
"Beşiktaş'ta transfer bitmez" diyen Başkan Yıldırım Demirören'in durmaya niyeti yok... Guti Hernandez ve Ricardo Quaresma'yı Siyah-Beyazlı kulübe kazandıran Başkan, şimdi de bir golcü transferi için kolları sıvadı.
Avrupa Ligi'nde de gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantileyen Siyah-Beyazlılar'da Başkan Demirören ve teknik direktör Bernd Schuster'in aklında Robinho var.
Milan'da istediği ortamı bulamayan Brezilyalı'nın transferi için Çizme temsilcisinin kapısı çalınacak. Ancak daha gerçekçi hedef ise Manchester City'nin gözden çıkardığı Roque Santa Cruz...
'Şimdi sıcak bakıyor'
Sezon başında eşinin doğumunu öne sürüp, "İngiltere'den ayrılmak istemiyorum" diyen Paraguaylı forvet, artık Ada'dan ayrılabileceğinin sinyallerini veriyor.
Manchester City'nin hocası Roberto Mancini de, Cruz'u kadroda düşünmediğini açıkça belirtiyor. Beşiktaş'ın transfer listesindeki diğer isimler ise Klose ve Guti'nin Real Madrid'ten takım arkadaşı Raul Gonzalez...
fanatik
 


Mert

Mert

Üye
Bende kaynağa güldüm zaten :ehe
 
haltie

haltie

Üye
raul ve cruz mantıklı raul mutsuz ayrıca ama şöyle bir şey var kadroda yer yok
 
sekinardi

sekinardi

Üye
santa cruz bjk 3 yıldan beri almaya çalışıyo bakalım 4. yılda alabilecekmi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
324
Baskentliia


Üst Alt