Kartal'ın B Planı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kartal'ın B Planı
Teknik direktör Tayfur Havutçu, şike ve teşvik operasyonundan aklanmazsa, Beşiktaş Yönetimi yeni arayışlara girecek. Türk futbolunu çok iyi bilen Daum, adaylar arasında.

Yabancı değil
Şike ve teşvik operasyonu kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevine gönderilen teknik direktör Tayfur Havutçu aklanmazsa, Siyah-Beyazlılar lige yeni hocasıyla ‘merhaba’ diyecek. Adalı ve Havutçu’nun bir hafta içinde bir üst mahkemeye tutukluluğun kaldırılması için yapacağı başvuru beklenecek. Eğer üst mahkeme tutukluluk halinin devamına karar verirse, Havutçu’nun yerine başka bir hoca getirilecek. Uzun yıllar Türk Futbolu’nun içerisinde olan Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Christoph Daum, yöneticiler tarafından konuşulan isimler arasında. En son Eintracht Frankfurt takımını çalıştıran ancak şu an boşta olan Alman teknik adamın, olası bir transfer teklifine ‘hayır’ demeyeceği düşünülüyor. 1994-1995 sezonunda Beşiktaş’ı şampiyon yapan deneyimli çalıştırıcının Suudi Arabistan takımlarından teklif aldığı ancak henüz kararını vermediği öğrenildi.
Yine Koch!
Beşiktaş’ın şu anda yardımcı antrenörlüğünü yapan Roland Koch ise yeni sezonda takımın başında düşünülen Daum’a yabancı değil. Bilindiği gibi Daum, teknik direktörlük kariyerinin büyük bir çoğunluğunda yardımcısı olarak Koch’u çalıştırmıştı. Ancak Beşiktaş’a kendi bilgisi olmadan giden Koch’a kırgın olan Alman teknik adamın, bu sorunu görmezden gelmesi bekleniyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: bu_rakrak ve Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt