Kartalı Şişman Uçurdu

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Kartalı Şişman Uçurdu
Beşiktaş'ın tekrar çıkış yakalaması için mutlaka Eskişehir'de kazanması gerekiyordu. Zordu, Eskişehir güçlüydü ama Beşiktaş akıllı futbolu ile çok önemli bir galibiyete imza atarak yoluna devam etti. Beşiktaş'ta Almeida, Oğuzhan ve Motta yoktu. Ama onların yerine oynayan Eneramo, Necip ve sol kanatta görev yapan Atiba Hutchinson bu eksikliği aratmadı.

BİR HAREKETİ YETTİ


Dün Atiba'ya hayran oldum.
Eskişehir'in sağ kanadına akıllı ve bilinçli alan parselizasyonu yaparak tek başına hakim oldu. Ve Beşiktaş'ın bu önemli 3 puanında başrolü oynadı. Fernandes'in eski gücü yok belki. Ama bir hareket yapıyor ve maçı kazandırıyor. Eskişehir önünde de öyle oldu. Herkes bu toptan bir şey olmaz dediği anda inatçı yapısıyla takip etti, müthiş bir orta çıkardı. Ve Beşiktaş'ın nöbetçi golcüsü Ömer Şişmanoğlu'na harika bir gol attırdı.

ATOM KARINCA GÖKHAN


Eneramo için oyunda kaldığı sürede başarılı oldu diyebiliriz. Eğer fizik gücünü yakalarsa Almeida ile iyi bir ikili oluşturur... Gökhan bana atom karınca Rıza'yı hatırtatıyor. Arı gibi.
Sahanın her yerinde.
Ayağına top yakışıyor, iyi kullanıyor. Attığı şut gol olsa daha da yıldızlaşabilirdi. Aferin Gökhan... Son sözüm
Tolga Özkalfa'ya... Eğer başırılı bir hakem olmak istiyorsa lütfen düdüğünü daha dikkatli çal ve eyyamcılık yapma!..

* * *


ÖMER'İN YENİ NÖBET YERİ BEŞİKTAŞ!


Beşiktaş'ın yeni tranfseri Ömer Şişmanoğlu Antalya'da nöbetçi golcüydü. Aynı görevi Eskişehir maçında da yerine getirdi. Eneramo'nun yerine girdi, çok koştu, mücadele etti ve önemli bir gol pozisyonunda harika bir kafayla Beşiktaş'a altın değerinde 3 puan kazandırdı.
Ama biraz ağır. Bunu da atarsa sonradan oyuna girdiği maçlarda bile her an golle buluşabilir.

* * *


BİLİC KEŞKE KENARDA OLSA


1- Bilic keşke sahanın içinde olsaydın. Daha farklı olabilirdi. Beşiktaş seni çok arıyor.
2- Atiba seni ayakta alkışlıyorum. Dün sahanın yıldızıldın. Yine müthiş mücadele ettin
3- Kaleci Tolga Zengin Beşiktaş'ın kalesini zenginleştiriyorsun. Çok zekisin ve defansla uyumun muhteşem. Beşiktaş için büyük kazançsın.

Hayri Ülgen / Takvim
 


Üst Alt