Kartal'da Nihat'tan sonra bir ayrılık daha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kartal'da Nihat'tan sonra bir ayrılık daha
Beşiktaş'ta sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Nihat Kahveci'den sonra bir ayrılık daha gerçekleşti...



Beşiktaş'ta bu sezon Valencia'dan kiralık olarak forma giyen Manuel Fernandes, bugün takım arkadaşları ile vedalaştı. Beşiktaş'ta bu sezon Valencia'dan kiralık olarak forma giyen Manuel Fernandes, bugün takım arkadaşları ile vedalaştı. Sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitecek olan Portekizli oyucunun, yarın ülkesine dönmesi bekleniyor.
Süper Lig'de bu sezon hedeflerinin çok uzağında kalan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek Avrupa Kupaları'na katılma şansını elde etmişti.

Bu başarıda büyük pay sahibi olan Manuel Fernandes'in bonservisini almak için girişimlerde bulunan Beşiktaşlı yöneticiler, bu görüşmelerden sonuç alamayınca Fernandes ile yollar ayrıldı.





Sezonun devre arasında siyah-beyazlı ekibe katılan başarılı orta saha oyuncusu, özellikle son haftalarda gösterdiği başarılı performans ile taraftarların büyük beğenisini kazanmıştı.
Valencia'nın astronomik bir ücretle Benfica'dan transfer ettiği Manuel Fernandes, İspanyol ekibinde istenilen performansı sergileyemedi ve bu sezonun devre arasında Beşiktaş'a kiralık olarak gönderildi.
Beşiktaş forması ile Süper Lig'de çıktığı 14 maçta 1 gol kaydeden Fernandes, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise siyah-beyazlı ekip adına 6 maçta forma giydi ve 2 gol bu 31 Mayıs'ta sözleşmesi bitecek Fernandes, takım arkadaşları ile vedalaştı, yarın ülkesine dönecek...
Ekrem Dağ'a ait restoranın açılışına katılan Portekizli oyuncu Manuel Fernandes, takım arkadaşlarıyla tek tek vedalaştı.

Sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitecek olan yıldız oyuncu burada yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ta kalmak istiyordum. Ancak görüşmelerden sonuç alınamadı" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
311
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
242
DiaBLoS
jojo_va
Cevap
2
Görüntüleme
478
jojo_va


Üst Alt