schumici
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu tarz yorumlarına katılırım bencede 2 maç alır hakketti misafirperver olmak lazım bir yerdeGeçen Sene galatasaray bu sene beşiktaş macıBiz bunu hep yapıyoruz...Tabiki beşiktaş gerekli cezayı alacaktır..Bence Minimum 2 maç alır sahsi fikrim.
Efendi gibi gelip maçını oynayana kimse bişe yapmaz !
Demekki sorun takımınız daki bunlar oluyorKatılmıyorum bu düşüncene arkadaşlar haklı hep de nedense fener e yapılıyor bu tür olaylar.Anlamıyorum zaten herkes ama herkes fenere karşı ama biz kendi taraftarımız ve futbolcularımız ile herşeyin üstesinden geliyoruz.
Bu tür olaylar sadece Türk futboluna gölge düşürüyor.
Demekki sorun takımınız daki bunlar oluyor
cekememezlikten değil çünkü fenerin taraftarı yok ama seyircisi var şahsen bende taşkınlıklar yapılmasına karşıyımÇekemeyenler böyle taşkınlıklar yapıyor işte ne yapalım.
cekememezlikten değil çünkü fenerin taraftarı yok ama seyircisi var şahsen bende taşkınlıklar yapılmasına karşıyım
cekememezlikten değil çünkü fenerin taraftarı yok ama seyircisi var şahsen bende taşkınlıklar yapılmasına karşıyım
ben taşkınlıktan bahsetmiyorum tezahurat yok ıslık var ben buna taraftar demem seyirci derim üstüne basabasaTaraftarımı yok bu sözüne gülerim.Taraftarlık sahaya taş,bozuk para,su şişesi atarakmı olunuyor?
ben taşkınlıktan bahsetmiyorum tezahurat yok ıslık var ben buna taraftar demem seyirci derim üstüne basabasa
iste ben sana gülüyom konu artık anlamından cıktıYuh yani ne diyim ben ıslık gülerim ya ben buna karıştırıyorsun galiba sen ya en çok tezahurat yapan taraftar biziz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?