Kartal uçuşta: 1-4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kartal uçuşta: 1-4
Beşiktaş'ın yükselişi, Manisaspor deplasmanında da devam etti. Kartal, 9 haftadır kaybetmeyen rakibini Quaresma, Mustafa, Sivok ve Feernandes'in golleriyle devirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaşımız, deplasmanda Manisaspor'a konuk oldu.
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Beşiktaşımız 4-1 kazanarak zirve yürüyüşünü sürdürdü ve 9 maçtır yenilmeyen Manisaspor'u evinde devirdi.
Karşılaşmada Beşiktaşımızın gollerini 31. dakikada Quaresma, 44. dakikada Mustafa Pektemek, 52. dakikada Sivok ve 79. dakikada Manuel Fernandes kaydetti. Beşiktaşımız'ın kalesinde gördüğü tek golü ise 56. dakikada Murat Erdoğan'dan geldi.
Bu sonucun ardından Beşiktaşımız 14 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'de 27 puana yükseldi.

Beşiktaşımız ligdeki bir sonraki maçını 11 Aralık Pazar saat 16:00'da Fi-Yapı İnönü Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı oynayacak.

CARVALHAL'DEN FARKLI 11
Spor Toto Süper Lig'de oynanan Manisaspor-Beşiktaş maçında siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Carlos Carvalhal, son oynanan Orduspor maçından farklı olarak 3 futbolcuya ilk 11'de şans verdi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal, cezası nedeniyle Antalya'da oynanan Orduspor maçındaki ilk 11'de yer alan kaleci Cenk Gönen, Holosko ve Almeida'nın yerine Rüştü Reçber, Quaresma ve Mustafa Pektemek'e şans verdi.
KALEDE RÜŞTÜ TERCİHİ
Siyah beyazlı ekipte en son 6. haftada Kayserispor ile oynanan müsabakada forma giyen ve ikinci yarıda yerini Cenk gönen'e bırakan Rüştü Reçber, Manisaspor maçıyla bu sezon 4. kez ilk 11'de sahaya çıktı.
Cezasını Orduspor maçında tamamlayan Quaresma ile en son 10. haftadaki Gençlerbirliği maçında ilk 11'de yer alan Mustafa Pektemek de ilk 11'de kendilerine şans buldular.

Beşiktaş'ta Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Almeida, Ekrem Dağ, Burak Kaplan, Holosko ve Sidnei yedek kulübesinde yer aldı.
BASKILI BAŞLADIK
Siyah beyazlı takımımız Manisaspor karşısında maça etkili başlarken, ilk dakikalardan itibaren oyunüstünlüğünü eline geçirdi. Ernst - Fernandes ve Necip'ten kurulu orta sahamız, Murat Erdoğan'a bağımlı oynayan Manisaspor karşısında büyük üstünlük kurdu.
Rakip yarı sahada Quaresma ile pozisyonlar bulan Beşiktaşımız, ilk dakikalardan itibaren baskısını rakip kalede hissettirdi.
QUARESMA! BÜYÜKSÜN...
İlk yarıda yoğun şekilde gol arayan Beşiktaşımız, mücadelenin 33. dakikasında Quaresma'nın akıl dolu frikik golüyle öne geçmeyi başardı.
Ceza sahası önünde müsait durumda bulunan Veli, çizgi üzerinde yerde kaldı. Topun başına geçen Ricardo Quaresma, kaleci İlker'in kapattığı köşeye sert vurarak topu ağlara gönderdi. Golün ardından futbolcularımız ve özellikle Quaresma'nın sevinci görülmeye değerdi.
PEKTEMEK GERÇEKTEN GOL DEMEK
Karşılaşmada ilk yarının son dakikalarına girilirken Beşiktaşımız, Hugo Almeidanın yerine sahaya ilk 11'de çıkan Mustafa Pektemek'in golüyle 2-0 öne geçti.
Sol çaprazdan kendi çabasıyla ceza sahasına giren başarılı oyuncu, oldukça dar açıdan topa vurarak meşin yuvarlağı kalenin üst filelerine gönderdi. 0-2
Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadelenin ilk yarısı 2-0'lık üstünlüğümüzle sona erdi.
QUARESMA'YA NAZAR DEĞDİ
İlk yarıda girdiği ikili mücadele sonrasında sağ dizine darbe alan Quaresma yedek kulübesine değişiklik işareti yapmış ancak daha sonra devrenin bitmesini beklemişti.
Alınan bilgiye göre Portekizli yıldızın sağ iç yan bağlarından zedelenme olduğu öğrenildi. İkinci yarıda yeriniHolosko'ya bırakan Quaresma'nın net durumunun çekilecek MR'dan sonra belli olacağı öğrenildi.
İŞTE RAHATLATAN GOL
Quaresma'nın yokluğunda hücum yönü zayıflayan Beşiktaşımız'da ikinci yarının başlamasından kısa bir süre sonra üçüncü gol de geldi.
56. dakikada Michael Klukowski'nin kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içerisine inen top bir karambole neden oldu. O karambolde topu önünde bulan Murat Erdoğan topu ağlara göndermeyi başardı.
HOLOSKO GİRDİ İŞ BİTTİ
Skor avantajının verdiği rahatlıkla oyunu kontrolünü altına alan Beşiktaşımız, savunma güvenliğini de ele alarak hızlı hücumlarla gol aradı.
Mücadelede dakikalar 79'u gösterdiğinde orta alandan topu alan Holosko, bomboş durumda topu ceza sahası içine kadar sürükledi. Holosko, gerilerden gelen Fernandes'e pasını aktardı. Fernandes kaleciyle karşı karşıya durumda topu filelerle buluşturdu.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 4-1'lik üstünlüğümüz ile sona erdi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve haltie


Kingmortall

Kingmortall

Üye
oldugu gibi kopyalamışın :hmmm
 
greenmile

greenmile

Üye
başlıkta manitaspor mu yazıyordu:ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: delrico
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
insanlık hali kardeşim:oke:

aynen dostum espri olsun diye yazmıştım değiştirdim:kop:
 
  • Beğen
Tepkiler: greenmile
haltie

haltie

Üye
Manisaspor ligin iyi ekiplerinden güzel bir galibiyet aldı beşiktaş.tebrik ederim oyuncuları.Fernandes böyle devam eder inşallah.
 
  • Beğen
Tepkiler: delrico
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:alkis
 
haltie

haltie

Üye
Ligtv spikeri soyunma odasına giderken Pektemek'e sorar : C. Ronaldo gibi mi gol attın? Mustafa Pektemek : Hayır, Quaresma gibi.!
 
  • Beğen
Tepkiler: delrico
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Manisaspor , bu sene teknik direktör değişiminden sonra taş gibi takim oldular . Beşiktaş zorlu deplasmandan 3 puanı almıştır . Tebrik ediyorum . Fernandes i kazanmaları gerektiğini ve takima monte edilmesini defalarca söylemiştim . İşte fernandes bu . ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt