Kartal timsah parçaladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Kartal timsah parçaladı
Spor Toto Super Lig 2011 - 2012 Sezonu 3. Hafta kapanis karsilasmasinda Bursa Atatürk Stadinda Besiktas Bursaspor ile karşılaştı.

2. Dakikada Besiktas ataginda Ismail ceza sahasi içine pasini verdi, Quaresma topla bulustu, sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama kaleci Carson topu kurtardi.

6. Dakikada Batalla ceza sahasi içine yerden ortasini yapti, kaleci Rüstü topu sektirdi havalanan topa Bangura altipas içinde Ibrahim Öztürk'le birlikte yükseldi kafayi vurdu ve top köseden kaleci Rüstü'nün uzanmasina ragmen köseden aglarla bulustu.(1-0)

14. Dakikada Besiktas ataginda Ismail Köybasi sol kanattan topla ceza sahasi içine girmek istedi ama savunmada Basser araya girerek topu uzaklastirdi.

19. Dakikada Bursaspor'da Vederson sol kanattan korner kullandi, ceza sahasi içine ortasini yapti, Turgay yükseldi kafayi vurdu top kaleci Rüstü'ye çarpti sonrasinda dönen topa Turgay bir kez daha vurdu ama top yandan auta çikti.

27. Dakikada Besiktas ataginda Ismail Köybasi sol çaprazdan kaleye sut denedi ama top savunmada Basser'e çarparak kornere çikti.

28. Dakikada Besiktas'ta Fernandes sol kanattan korner kullandi, kaleye dogru ortasini yapti ve kaleci Carson son anda topu saha içine çeldi.

39. Dakikada Bursaspor ataginda Turgay Bahadir sol kanattan ceza sahasi içine girdi ama kaleci Rüstü son anda müdahele ederek topu kornere gönderdi.

44. Dakikada Turgay ceza sahasi önünden kaleye sert vurdu ve önce kaleci Rüstü topu çeldi sonrasinda direge çarpan top kornere çikti.

45. Dakikada Besiktas'ta Simao sag kanattan korner kullandi, ceza sahasi içine ortasini yapti ama hakem Yunus Yildirim topun disaridan geldigini söyleyerek aut atisini gösterdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Bursaspor lehine sonuçlandı.

50. Dakikada Besiktas ataginda Edu ceza sahasi içinde sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Carson'da kaldi.

54. Dakikada Besiktas ataginda Quaresma sag kanattan ceza sahasi içine ortasini yapti ama savunmada Serdar Aziz araya girerek topu uzaklastirdi.

63. Dakikada Besiktas ataginda Veli Kavlak ceza sahasi disindan kaleye sert vurdu ve top az farkla üstten auta çikti.

66. Dakikada Besiktas ataginda Veli Kavlak ceza sahasi disindan kaleye sert vurdu ve top az farkla üstten auta çikti.

71 dakikada Besiktas ataginda Quaresma ceza sahasi disi sag çaprazdan kaleye sert vurdu ve top az farkla yandan auta çikti.

80. Dakikada Besiktas ataginda Ismail sol kanattan ceza sahasi içine ortasini yapti ama top dogrudan auta çikti.

84. Dakikada Besiktas ataginda Ismail sol kanattan ceza sahasi içine ortasini yapti ama savunmada Basser topu kornere gönderdi.

87. dakikada Ismail Köybasi kaleye yaklasik 30 metre mesafeden serbest vurus kullandi, ceza sahasi içine ortasini yapti, Sivok yükseldi kafayi vurdu ve top 90 diye tabir edilen köseden aglarla bulustu. (1-1)

89. dakikada Ismail Köybasi sol kanattan ceza sahasi içine uzun oynadi, gerilerden gelen Holosko ceza sahasi içinde bombos pozisyonda yükseldi kafayi vurdu ve top uzak köseden aglarla bulustu.(1-2)

Karşılaşmada başka gol olmayınca Beşiktaş sahadan 1-2 galip ayrıldı.

Haber Kaynağı: Haber1903

:alkis

• Beğen
Tepkiler: delrico, minoo ve greenmile

greenmile

greenmile

Üye
tebrikler öncelikle beraberlik olmadı bjk galibiyetini istiyordum bugün maksat kendilerini bişey sanmasınlar:)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
greenmile

greenmile

Üye
çünkü nası olsa sizden bi halt olmuyor quaresmada gördü babayı bu da yeter bu maçta haftaya kesin mağlup:D

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
sen öyle san
ne bı halt olmuyomus göruyoruz kac mactır :D
2 Maç 6 Puan 5 Gol 5'i de Kafayla.Kafamız Güzel Sevdamiz Özel hih :D

• Beğen
Tepkiler: delrico ve greenmile
kpln04

kpln04

Üye
abartmayın

haltie

haltie

Üye
bu maçın bazı bölümlerinde de beğenmedim beşiktaşı ama bursa berbattı.klasik ertuğrul sağlam futbolu.oyunu pasifleştirmek kötüleştirmek için ne gerekiyorsa yapıyor.şampiyonluğa oynayan bursaspor deli gibi defans yapıyor.çok sert oynadı bursaspor bunun yanında.ama yenmek güzeldi.

quaresma iyiki kırmızı kart gördü çok kötüydü.simao çok kötüydü.ama oyunun hakimi baştan sona beşiktaştı.''bursa çok kötüydü yoksa beşiktaş mükemmel oynamadı''

ayrıca bursaspor taraftarına sözüm var taraftar değilsiniz:ehe nasıl donup kaldılar ama :ehe

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Aşığım aşıkk!! <3

• Beğen
Tepkiler: delrico, haltie ve Tuba.Erva
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
maçın 70 dakikasına kadar izledim. Bjk hic iyi değildi . Bursada 10 kişi kalmasına rağmen yine de fena değildi ... Zaten olan son 2dk da olmuş :) 2 golüde kafayla yemeleri de çok garip . Aynı ankaragücü maçı gibi olmuş . Tebrik ediyorum beşiktaşı ...

• Beğen
Tepkiler: delrico
minoo

minoo

Üye
Bizde de Quaresma çift sarıdan kırmızı kart gördü. Biz de bir süre 10 kişi oynadık. Yürekleri ağıza getiren bir maçtı.
Ama sonunda her zamanki gibi öptük armayı :op:

• Beğen
haltie

haltie

Üye
maçın 70 dakikasına kadar izledim. Bjk hic iyi değildi . Bursada 10 kişi kalmasına rağmen yine de fena değildi ... Zaten olan son 2dk da olmuş :) 2 golüde kafayla yemeleri de çok garip . Aynı ankaragücü maçı gibi olmuş . Tebrik ediyorum beşiktaşı ...

beşiktaşlı olarak beşiktaşı beğenmedim hiç üretici değildi.ama bursada iyi değildi orası kesin.oyunu pasifleştiren zevksiz hale getiren top oynatmayan sert oynayan bursa takımı üstüne üstlük yenilmiş pozisyonu yok evinde oynuyor hala beşiktaştan daha çok beğeniliyor aklım hayalim almıyor:ehe rıdvanı dinliyorum yine:ehe senin için demiyorum ali sadece rıdvanda var işin içinde.:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
adamlar 25.dakikadan beri 10 kisi oynadılar halit ... Ona rağmen size tek pozisyon dahi vermediler 70 .dakikaya kadar konusuyorum ... Sizden çok daha iyi mücadele ettiler bu kesin ...

haltie

haltie

Üye
ben tarafsız bakıyorum öncelikle ali.beşiktaş kötü oynadı.hatta bana gelecek maçlar içinde endişe ettiriyor.bu eleştiyi kendimde yaparım başkasının yapmasınıda onaylarım.ama bursaspor berbat böyle pis kötü bir oyun tarzı yok.rıdvanda şimdi benle aynı düşündü.:ehe hiç kazanacak gibi durmuyor ama kazanıyor.bu hafta olmadı işte tökezledi.şuda bir gerçek beşiktaş güven vermiyor acil önlemler alınması lazım.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle . Ts da büyük sayarsak , 4 büyükler arasında kötünün iyisi Fenerbahçe ... Takımlar hiç hazır görüntü vermiyor gerçekten de . Umarım düzelecekler ... Yoksa gercekten bu sene cok puan kayıpları olacak gibi ...----------Eklendi @ 02:04:25 ---------- Yazıldı @ 01:38:18 ----------Şimdi maçın son 20 dakikasını ligtv den banttan izledim . Valla beşiktaş cok büyük şansla almış maçı . Pozisyon dahi bulamadan 2 enteresan gol . Biri duran top , biride 50 metre orta açiyor ismail , holosko gol atıyo , hemde kafayla :). Harbiden ucuz kurtulmuş beşiktaş . Gerçekten çok sanslı ve mucizevi bir galibiyet almış beşiktaş ... Ama yılda böyle galibiyetler en fazla birkere yada ikikere ya gelir ya gelmez . Bu galibiyet yanıltmasın kimseyi . Beşiktasın acil önlemler alması gerek . Beşiktaşin hocası takımla çok oynuyo , öncelikle bu sorun giderilmeli . Ernst bu takımda banko oynatmalı . Edu da bu kadar ısrar etmemeli , iyi oyuncu ama çok agır ... Simao , q7 formsuz ... Almedia nında olmayısı bjk yi çok etkiliyor bana göre ...

haltie

haltie

Üye
Besiktas yenemeyebilirdi belki ama yenilmeyide haketmedi

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...