Kartal Michael Fink ile 3 yıllık ön anlaşma imzaladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kartal Michael Fink ile 3 yıllık ön anlaşma imzaladı!

Michael Fink geliyor

Kulübümüz, yeni sezon için kadrosuna katmak istediği Michael Fink ile 3 yıllık ön anlaşmayı imzaladı.

Beşiktaşımız, yeni sezon için kadrosuna katmak istediği Michael Fink ile 3 yıllık ön anlaşmayı imzaladı.Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımında forma giyen ve 30 Haziran'da kulübüyle sözleşmesi sona erecek olan Fink'in, Beşiktaş'ta yıllık 1.2 milyon Euro ücret alacağı öğrenildi.
Michael Fink kimdir?
Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Fink, 1.82 boyunda ve 76 kilo ağırlığında. 01.02.1982 doğumlu olan ortasaha oyuncusu, daha önce Arminia Bielefeld(2004-06), VfB Stuttgart (1992-04), SV Fellbach ve VfR Waiblingen takımlarında forma giydi.
Bu sezon takımı adına Bundesliga'da 27 maça çıkan Fink, bu maçlarda 5 gol attı, 2 de asist yaptı.

Salihyet

Salihyet

Üye
Bjk erken başladı bu sezon :) Hayırlısı..

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Sezon başlayana kadar 20 yi bulur yine :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ünlü oyuncu neden almıyor Beşiktaş anlamıyorum...Önüne geleni alıyorlar...

lovestar

lovestar

Üye
biz ünsüz ve kaliteli olanları alıyoruz.diğer takımlardaki ünlüleride gördük çünkü...

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
biz ünsüz ve kaliteli olanları alıyoruz.diğer takımlardaki ünlüleride gördük çünkü...
Kimi gördün mesela ? kewell'ı mı, yoksa baros'u mu ? yok yok sen görsen görsen güiza'yı görürsün :P:

lovestar

lovestar

Üye
tam üstüne bastın dostum....

Salihyet

Salihyet

Üye
Kimi gördün mesela ? kewell'ı mı, yoksa baros'u mu ? yok yok sen görsen görsen güiza'yı görürsün :P:

Takım olarak kötü fenerbahçe , takım olarak oynamıyoru, oynadımı da takım olarak oynuyor, en kötü zamanında bile olsa neler yaptığını GS'lı arkadaşlar bilir değil mi ? ( öğrenilmiş çaresizlik mi demeli ? ) Yada lincoln oynasın diye yalvarmak gibi mi ? Farkındaysanız adam hala oynamıyor :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yıldız oyuncuyu almak mesele değil. Aldığın oyuncuyu yıldız yapmaktır mesele. Besiktasa son 5 sezon kaç tane tanınmış yıldız geldi sayabilirmisiniz? Neredeyse hiç, son kartalı saymazsak. Ama şu an yıldız diyemediklerimiz tello, holosko, delgado, bobo kaç kez gündeme geldiler, her geçen gün birisinin ismi avrupada bir kulüp ile duyuluyor. (sezon sonunda inşallah hiçbiri gitmez). Çok gururlandığınız lincoln nerede, ya fener, avrupa şampiyonu olmuş ıspanya teknik adamını aldı, ıspanya gol kralını aldı ama defans oyuncusu bile daha çok gol attı. Bu yüzden "önemli olan yıldız almak değil yıldız yapmaktır" ülkemiz futbolu bu yüzden kaybediyor.

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Yıldız oyuncuyu almak mesele değil. Aldığın oyuncuyu yıldız yapmaktır mesele. Besiktasa son 5 sezon kaç tane tanınmış yıldız geldi sayabilirmisiniz? Neredeyse hiç, son kartalı saymazsak. Ama şu an yıldız diyemediklerimiz tello, holosko, delgado, bobo kaç kez gündeme geldiler, her geçen gün birisinin ismi avrupada bir kulüp ile duyuluyor. (sezon sonunda inşallah hiçbiri gitmez). Çok gururlandığınız lincoln nerede, ya fener, avrupa şampiyonu olmuş ıspanya teknik adamını aldı, ıspanya gol kralını aldı ama defans oyuncusu bile daha çok gol attı. Bu yüzden "önemli olan yıldız almak değil yıldız yapmaktır" ülkemiz futbolu bu yüzden kaybediyor.
Haklısın bknz: Arda Turan, Okan, Emre B, Suat, Hakan Ş - Hakan Ü, Bülent K, Mehmet Topal gibi İsimler ya alt yapıdan yada çok genç yaşta transfer dilip yıldız yapılan futbolcular ki ne hikmetse hepside Gs li. peki sonuç ne oluyor ? diğer takımlarımızda yok efendim bizim stadımız uefada final oynanıyor yok bizim tesisler şöyle demek yerine butür secaatleri yapmaları daha doğru olur ;) ayrıca oflu kardeşim sende ülkemiz futbolu bu yüzden kaybediyor demişsin ama; yıldız diye gösterdiklerin oyuncular yıldız olsa bile hepsi yabancı bak: tello, holosko, delgado :) ama benim saydıklarım %100 Türk :oke: Burda tartışma yaratma amacında değilim ki öyle olsam salih' e de tak diye cevabı verirdim :pro: ama vermedim.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Haklısın bknz: Arda Turan, Okan, Emre B, Suat, Hakan Ş - Hakan Ü, Bülent K, Mehmet Topal gibi İsimler ya alt yapıdan yada çok genç yaşta transfer dilip yıldız yapılan futbolcular ki ne hikmetse hepside Gs li. peki sonuç ne oluyor ? diğer takımlarımızda yok efendim bizim stadımız uefada final oynanıyor yok bizim tesisler şöyle demek yerine butür secaatleri yapmaları daha doğru olur ;) ayrıca oflu kardeşim sende ülkemiz futbolu bu yüzden kaybediyor demişsin ama; yıldız diye gösterdiklerin oyuncular yıldız olsa bile hepsi yabancı bak: tello, holosko, delgado :) ama benim saydıklarım %100 Türk :oke: Burda tartışma yaratma amacında değilim ki öyle olsam salih' e de tak diye cevabı verirdim :pro: ama vermedim.

Way koçum kim tutar seni yürü be....

Salihyet

Salihyet

Üye
Peki türk olarak iyi bir kadroya sahip olan takım , buraya kadar kabul fakat Fenerbahçe den ne farkı var ? Bence eksiği var, bir takıma ev sahiplik, avrupada gösterilen performans, savunulacak ne var ki bana gösterirmisiniz ? Az para harcanmış çok para harcanmış bu klup politikasıdır icraat icraat dediğiniz zaman bana gösterebileceğiniz hiç bir şeyiniz yok , keza beşiktaşın da avrupadan silindiğini yıllardır aldığı oyuncularla bi arpa boyu yol alamadığını görüyoruz sivas şampiyonluğa giderken lütfen şapkayı önünüze koyup desteklediğiniz klube bir bakın, kimse kimsenin muhasebecisi değil, sahada oynanan futbola bakarsak kimse kimseyi eleştirecek durumda değil..! İyi forumlar polat :)

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Salih Baba™;1351133' Alıntı:
Way koçum kim tutar seni yürü be....
Dipnot: Lütfen Alıcınızın Ayarlarıyla Oynamayınız; Sadece Yorumda Bulundum :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Peki türk olarak iyi bir kadroya sahip olan takım , buraya kadar kabul fakat Fenerbahçe den ne farkı var ? Bence eksiği var, bir takıma ev sahiplik, avrupada gösterilen performans, savunulacak ne var ki bana gösterirmisiniz ? Az para harcanmış çok para harcanmış bu klup politikasıdır icraat icraat dediğiniz zaman bana gösterebileceğiniz hiç bir şeyiniz yok , keza beşiktaşın da avrupadan silindiğini yıllardır aldığı oyuncularla bi arpa boyu yol alamadığını görüyoruz sivas şampiyonluğa giderken lütfen şapkayı önünüze koyup desteklediğiniz klube bir bakın, kimse kimsenin muhasebecisi değil, sahada oynanan futbola bakarsak kimse kimseyi eleştirecek durumda değil..! İyi forumlar polat :)
Genelleme yapmıştım :heyo: 4 büyük klübün kötü olduğu sezonda 1 anadolu takımı şampiyon olursa şaşılmaması lazım, bizler bu sezon iyi olsaydık sivası değil üçte ilk beşte de yine göremezdik.Hatta tüm anadolu takımları sivas'ı da poh pohlaması tuzu biberi. transfer politikasıda ayrı bir mevzu ona deyinecekde olursak zaten fb en kötü politikaya sahiptir diyebiliriz rahatlıkla :oke: bak, bizim ucuza transfer yaptığımız hatta kötü oyuncular aldığımız fb nin verdiği paraları gururla söyleyenlere de şaşmamak elde değil :sn: bu kadar parayla bize 20 puan fark atamıyorsanız o paranın taraftarca anlamı nedir ki, sen gidip fb nin o güzelim tesislerinde geziyo musun ? Hayır :nono:Benim takımımı tutmamaın amacı başarıları, tarihidir; tesisi yok efendim bilmem kaç metrekare formasıyla rekorlar kitabına girmesi değil

:pro:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Way ortalık dumanaltı tabi en büyük Galatasaray....

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Oflu Gelirse Hemen Konuyu Kilitler :kop: Anladın Sen Onu Salih Babuş

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oflu Gelirse Hemen Konuyu Kilitler :kop: Anladın Sen Onu Salih Babuş

niye kilitleyeyimki. Kilitlenecek bir durum yok.

................................

Konu nerden nereye geldi. Helal be :) . Durun bakalım daha neler çıkacak. Bir erman hoca yok. Onuda mı bu siteye üye yapsak bilmemki :hmmm . Maç sonrası gelir yorumlarda bulunur. Bu arada yukarıdaki saydığım yabancı isimlerdi. Daha birçok türk var bizde mesela messi (yusuf şimşek), serdar özkan, aydın, nobrede türk onuda saysak mi acaba :allalla: neyse bu kadar yorum yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...