LAZOFLU
Emekli Yönetici
Kartal Michael Fink ile 3 yıllık ön anlaşma imzaladı!
Michael Fink geliyor
Kulübümüz, yeni sezon için kadrosuna katmak istediği Michael Fink ile 3 yıllık ön anlaşmayı imzaladı.
Beşiktaşımız, yeni sezon için kadrosuna katmak istediği Michael Fink ile 3 yıllık ön anlaşmayı imzaladı.Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımında forma giyen ve 30 Haziran'da kulübüyle sözleşmesi sona erecek olan Fink'in, Beşiktaş'ta yıllık 1.2 milyon Euro ücret alacağı öğrenildi.
Michael Fink kimdir?
Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Fink, 1.82 boyunda ve 76 kilo ağırlığında. 01.02.1982 doğumlu olan ortasaha oyuncusu, daha önce Arminia Bielefeld(2004-06), VfB Stuttgart (1992-04), SV Fellbach ve VfR Waiblingen takımlarında forma giydi.
Bu sezon takımı adına Bundesliga'da 27 maça çıkan Fink, bu maçlarda 5 gol attı, 2 de asist yaptı.
Michael Fink geliyor
Kulübümüz, yeni sezon için kadrosuna katmak istediği Michael Fink ile 3 yıllık ön anlaşmayı imzaladı.
Beşiktaşımız, yeni sezon için kadrosuna katmak istediği Michael Fink ile 3 yıllık ön anlaşmayı imzaladı.Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımında forma giyen ve 30 Haziran'da kulübüyle sözleşmesi sona erecek olan Fink'in, Beşiktaş'ta yıllık 1.2 milyon Euro ücret alacağı öğrenildi.
Michael Fink kimdir?
Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Fink, 1.82 boyunda ve 76 kilo ağırlığında. 01.02.1982 doğumlu olan ortasaha oyuncusu, daha önce Arminia Bielefeld(2004-06), VfB Stuttgart (1992-04), SV Fellbach ve VfR Waiblingen takımlarında forma giydi.
Bu sezon takımı adına Bundesliga'da 27 maça çıkan Fink, bu maçlarda 5 gol attı, 2 de asist yaptı.
Hayırlısı..

Burda tartışma yaratma amacında değilim ki öyle olsam salih' e de tak diye cevabı verirdim
ama vermedim.
4 büyük klübün kötü olduğu sezonda 1 anadolu takımı şampiyon olursa şaşılmaması lazım, bizler bu sezon iyi olsaydık sivası değil üçte ilk beşte de yine göremezdik.Hatta tüm anadolu takımları sivas'ı da poh pohlaması tuzu biberi. transfer politikasıda ayrı bir mevzu ona deyinecekde olursak zaten fb en kötü politikaya sahiptir diyebiliriz rahatlıkla
n: bu kadar parayla bize 20 puan fark atamıyorsanız o paranın taraftarca anlamı nedir ki, sen gidip fb nin o güzelim tesislerinde geziyo musun ? Hayır
Benim takımımı tutmamaın amacı başarıları, tarihidir; tesisi yok efendim bilmem kaç metrekare formasıyla rekorlar kitabına girmesi değil
Anladın Sen Onu Salih Babuş
. Maç sonrası gelir yorumlarda bulunur. Bu arada yukarıdaki saydığım yabancı isimlerdi. Daha birçok türk var bizde mesela messi (yusuf şimşek), serdar özkan, aydın, nobrede türk onuda saysak mi acaba
neyse bu kadar yorum yeter.