Kartal gole doyurdu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kartal gole doyurdu!


Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda hedeflerine adım adım giden Beşiktaş, bu sezon oynadığı resmi karşılaşmalarda izleyenleri adeta gole doyurdu.
Süper Lig'de lider Galatasaray ile puan farkını 3'e düşüren, Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tura yükselen siyah-beyazlı ekip, bu karşılaşmalarda attığı gollerin yanı sıra, yediği gollerle stattaki sporseverlere büyük heyecan yaşattı.
'Kara Kartallar'ın lig ve kupada rakipleriyle yaptığı 16 resmi karşılaşmada sporseverler toplam 61 gol izledi. Bu gollerin 37'sini Beşiktaş attı, 24 golü ise rakip takımlar siyah-beyazlı ekibin filelerine bıraktı.
MAÇ BAŞINA 3,8 ORTALAMA
Beşiktaş'ın oynadığı resmi maçlarda bu sezon yüksek bir gol ortalaması ortaya çıktı.

Ligde ve kupada 16 maçta Beşiktaş'ın oynadığı maçlarda toplam 61 gol atıldı ve böylece maç başına 3,8 ortalama yakalandı.
SADECE SİVASSPOR MAÇINDA AZ GOL OLDU
'Kara Kartallar'ın maçlarını takip edenler, sadece Sivasspor karşısında az gol izledi.
BJK İnönü Stadı'nda ligde 6. haftada Sivasspor ile oynanan ve Beşiktaş'ın 1-0 mağlup olduğu karşılaşma, siyah-beyazlı takımın en kısır maçlarından biri oldu.
Ligde ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediyespor (1-1) ve Trabzonspor (1-1) maçları da Beşiktaş'ın izleyicilere az gol izlettiği diğer karşılaşmalar olarak yaşandı.
GOLLÜ KARŞILAŞMALAR
Beşiktaş, bu 3 karşılaşma dışındaki mücadelelerde ise sporseverlere bol gol izletti.
Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda oynanan maçta iki takım taraftarları toplam 8 gol izleme şansına sahip oldu.
Taraftarlar ayrıca, Beşiktaş-Galatasaray (3-3) ve Beşiktaş-Bursaspor (3-3) maçlarında altışar gol, Gaziantepspor-Beşiktaş (3-2) ve Beşiktaş-MKE Ankaragücü (3-2) maçlarında ise beşer gol izledi. Kasımpaşa-Beşiktaş (1-3) ve Beşiktaş-Akhisar Belediyespor (3-1) mücadelelerinde ise dörder kez fileler havalandı.
SON 4 MAÇTA 23 GOL
Bu sezon Beşiktaş hücumda etkili olduğu kadar, kendisiyle karşı karşıya gelen rakipler de gol yollarında başarılı bir performans ortaya koydu.
Siyah-beyazlı takımın resmi karşılaşmalardaki 37 golüne rakipleri 24 golle karşılık verdi. ''Kara Kartallar''ın son 4 resmi maçında ise seyirciler, bolca gol sevinci yaşadı. Beşiktaş'ın oynadığı son 4 resmi maçta toplam 23 gol atıldı ve 5,7 ortalama elde edildi. Siyah-beyazlı takımın oyuncuları, bu 4 maçta 14 kez gol sevinci yaşadı. Rakipler ise 9 kez siyah-beyazlı takımın filelerini havalandırdı.
KUPA MAÇLARI BİLE GOLLÜ
Siyah-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nda bile izleyenlere heyecanlı anlar yaşatmasını bildi.
Şu ana dek kupada 3 tur geçen ve alt liglerdeki rakipleriyle karşı karşıya gelen Beşiktaş, bu mücadelelerde zaman zaman taraftarlarının sıkıntılı anlar yaşamasına neden oldu.
Kupadaki ilk mücadelesinde Bölgesel Amatör Lig ekibi Niğde Belediyespor ile karşı karşıya gelen ''Kara Kartallar'', bu mücadelenin yanı sıra, Spor Toto 2. Lig takımı Ofspor ile oynanan karşılaşmayı da 2-1 kazandı. Bu iki maçta sporseverlere toplam 6 gol izleten Beşiktaş, 4. turda MKE Ankaragücü ile dün oynadığı ve 3-2 kazandığı karşılaşmada ise BJK İnönü Stadı'ndaki iki takım taraftarlarının 5 kez gol sevinci yaşamasını sağladı.
BEŞİKTAŞ'IN MAÇLARI
Beşiktaş'ın bu sezon resmi maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:
İstanbul B.Şehir Belediyespor-Beşiktaş: 1-1 (2 gol)
Beşiktaş-Galatasaray 3-3 (6 gol)
Kardemir Karabükspor-Beşiktaş: 0-3 (3 gol)
Beşiktaş-Sanica Boru Elazığspor: 3-0 (3 gol)
Gaziantepspor-Beşiktaş: 3-2 (5 gol)
Niğde Belediyespor-Beşiktaş: 1-2 (3 gol)
Beşiktaş-Sivasspor: 0-1 (1 gol)
Fenerbahçe-Beşiktaş: 3-0 (3 gol)
Beşiktaş-Trabzonspor: 1-1 (2 gol)
Kasımpaşa-Beşiktaş: 1-3 (4 gol)
Beşiktaş-Ofspor: 2-1 (3 gol)
Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu: 3-0 (3 gol)
Beşiktaş-Bursaspor: 3-3 (6 gol)
Medical Park Antalyaspor-Beşiktaş: 3-5 (8 gol)
Beşiktaş-Akhisar Belediyespor: 3-1 (4 gol)
Beşiktaş-MKE Ankaragücü: 3-2 (5 gol)
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
demekki neymiş beşiktaşa 4-6 oynuyoruz :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
232
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
437
Doğuş Pertez


Üst Alt