Kartal galibiyet havasını bozmayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Kartal galibiyet havasını bozmayacak


Ligin dişli ekiplerinden biri olan Kırmızı-Siyahlılar karşısında alınacak galibiyet Teknik Direktör Carlos Carvalhal açısından büyük önem taşıyor. Eskişehir'i mağlup etmenin ocak ayı içerisinde oynayacakları diğer maçları da moral olarak etkileyeceğini düşünen Portekizli çalıştırıcı, gerekli tedbirleri aldı. Futbolcularından ligin ilk maçını unutmamalarını isteyerek "Yeni bir teknik direktör ile yola devam ediyorlar. Biz her zamanki gibi mücadeleci futbolumuzu ortaya koyacağız. Sadece sarı ve kırmızı kartlara dikkat etmeliyiz. Rakibimizi kesinlikle hafife almamalıyız." uyarısında bulundu.

Siyah-Beyazlı takım 32 puanla 3. sırada yer alırken rakibi Eskişehir de 30 puanla hemen arkasından takip ediyor. Saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Yunus Yıldırım yönetecek. Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Quaresma ve Aurelio forma giyemeyecek. Aurelio'nun dizindeki ağrılarının geçmediği ve ameliyat olacağı belirtildi. Brezilya asıllı oyuncu, en az 1,5 ay sahalardan uzak kalacak. Sakat oyuncuların olmasına karşın Simao Sabrosa'dan ise sevindirici haber geldi. 45 gün sahalardan uzak kalan Portekizli oyuncunun ilk 11'de görev yapması bekleniyor. Kartal'da Sivok ile Fernandes sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Toplam 3'er sarı kartları bulunan iki futbolcu, bir sarı kart daha görmeleri halinde 19. haftada Ankaragücü ile oynanacak maçta forma giyemeyecekler. İki oyuncunun da Eskişehir karşısında sarı kart görüp Ankaragücü maçında cezalı duruma düşmesi bekleniyor. Beşiktaş Ankara'da Gençlerbirliği'ne 4-2 yenildiği maçtan bu yana mağlubiyet yüzü görmedi. Son 9 maçtan 6'sını kazanan Kartal, 3 de beraberlik aldı.

Öte yandan Beşiktaş yönetimi, mazeretsiz takıma katılmayan Sidnei Rechel'e 15 bin Euro para cezası verdi. Teknik Direktör Carlos Carvalhal, Portekizli oyuncuyu uyaracak.

Beşiktaşlı Ahmet için herkes seferber oldu

Bir yıl önce böbrekleri, pankreası ve beyninde tümör tespit edilen Beşiktaş taraftarı Ahmet Bali için doktorlar bir dizi ameliyat yapılması gerektiğini bildirdi. İnegöl'den Bursa'ya, ardından İstanbul'a sevk edilen Bali için öngörülen üç ameliyatın maliyeti 21 bin lira olarak belirlendi. Asgari ücretle çalışan Bali için İnegöl Beşiktaşlılar Derneği yardım kampanyası başlattı. Bu desteğe Beşiktaş'ın taraftar grubu 'Çarşı' da internet sitelerinden katıldı. Çarşı'ya diğer Beşiktaş taraftar grupları ile Galatasaray ve Fenerbahçeliler de katıldı. Ultraslan, 'Ahmet yalnız değilsin', Genç Fenerbahçeliler 'Haydi GFB, Ahmet Bali'ye destek' başlıklarıyla futbol dünyasına destek çağrısında bulundu. Bali için şu ana kadar 8 bin lira toplandı.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Çok zor bir maç olacak gerçekten ..! Beşiktaş puan kaybedebilir diye düşünüyorum .
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
ali ne negatıf ınsansın sen ya :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ne alaka ? Şahsi yorumumuzu yapamayacak mıyız ? :)
Eskişehirspor çok sağlam takım , puan kaybetmesi çok normal bana göre ...:)
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Ne alaka ? Şahsi yorumumuzu yapamayacak mıyız ? :)
Eskişehirspor çok sağlam takım , puan kaybetmesi çok normal bana göre ...:)

bırak ya :ehe


----------Eklendi @ 21:16:30 ---------- Yazıldı @ 21:16:12 ----------

mactan sonra konusalım ali bey :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt