Kartal aradığını bulamıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wolf94

wolf94

Üye
    Konu Sahibi
Kartal aradığını bulamıyor
Beşiktaş'ta, futbol komitesi ve teknik heyet transfer yapılacak oyuncu konusunda çalışmalarına devam ediyor.




Yeni sezon öncesi yabancı forvet oyuncusu arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta, futbol komitesi ve teknik heyet transferi yapılacak oyuncu konusunda henüz son kararını vermedi.

ANTRENÖR RECEP ÇETİN'İN BUGÜN HAKKINDA OLUMSUZ RAPOR VERDİĞİ EMEKA (SLY) TRANSFERİNDEN VAZGEÇİLDİ

Bugüne kadar farklı isimler Siyah Beyazlı kulüp ile anılırken, son olarak Danimarka Premier Ligi'nde takımlarından Midtjylland forması giyen Sylvester Emeka Igboun takibe alınmıştı. Nijeryalı futbolcuyu canlı olarak izlemek için takımın yardımcı antrenörlerinden Recep Çetin 5 Ağustos Pazar günü Danimarka'ya gitmişti. Midtjylland'in Danimarka Ligi 5. Haftasında Randers FC ile oynadığı maçı takip eden Çetin, futbolcu ile ilgili hazırladığı raporu bugün teknik direktör Ayababa ve futbol komitesine sundu. 'Sly' olarak anılan Emeka'nın 1 gol attığı mücadele sonrası futbolcu hakkında çok olumlu bir rapor sunmayan Çetin'in, Nijeryalı futbolcunun Beşiktaş'ta forma giyebilecek kapasitede olmadığına vurgu yaptığı belirtildi.

FERNANDO CAVANAGI VE MACCABI TEL-AVIV'DE GÖREV YAPAN PAPA MOUSSA KONATE İÇİN TEMASLARA BAŞLANDI


Bu rapor sonrası listedeki diğer isimlere yönelen Siyah Beyazlı ekip geçen sezon Arjantin'in River Plate takımında forma giyen, şu anda ise boşta olan Fernando Cavenaghi ve Maccabi Tel-Aviv'de oynayan 19 yaşındaki Senagali oyuncu Pape Moussa Konate ile temasa geçmeye hazırlandıkları belirtildi. Bu iki oyuncu hakkında araştırmalara detaylı bir şekilde başlandığı öğrenilirken, bonservisi elinde olan Cavanagi'nin Siyah Beyazlı takıma yakın olduğu kaydedildi. 29 yaşındaki oyuncu geçen sezon River Plate forması ile Arjantin İkinci Ligi'nde oynadığı 39 maçta 19 gol kaydetti. Maccabi Tel-Aviv'de oynayan 19 yaşındaki Konate'nin ise yaklışık 500 bin Euro civarında bonservis bedeli olduğu, bu oyuncu içinde Cavanagi transferinin sonucuna göre hareket edileceği belirtildi

DANKO LAZOVICV BEŞİKTAŞ'A PAHALI GELDİ

Ayrıca Rusya'nın Zenit Petersburg takımında forma giyen Danko Lazovic ile de bir süre ilgilenen futbol komitesinin, oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle bu transferden vazgeçme aşamasına geldiği öğrenildi. Bugün ve yarın yapılacak temaslar sonrası teknik direktör Samet Aybaba'nın isteği doğrultusunda belirlenecek forvet oyuncunu başkan Fikret Orman'a iletileceği kaydedildi. Başkan Orman'ın da onay vermesi halinde bu transferin hafta sonuna kadar tamamlanmaya çalışılacağı ifade edildi.

DHA





 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Beşiktaş da neler oluyor ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt