Kart Reader Artık Görmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1824genc56

Üye
    Konu Sahibi
Kart Reader Artık Görmüyor
Ne Olduğunu Bende Tam Anlamadım Ama Kartreader Artık Hafıza Kartımı Görmüyor Dün Çalışıyordu.Hiç Bir Darbede Olmadı Birden Çıkardım Ondan Oldu Sanırım. Atrık Takıyorum Ses Geliyor Ama Bilgisayarıma Girdiğimde Kart Readere Ulaşamıyorum.

Ne Yapabilirim ?

eragon

Üye
arkadaşım hafıza kartın telefonunda çalıştığına göre arızalanmamıştır farklı bir kart okuyucu dene usb bağlantı temaslarına dikkat et çözüme ulaşırsın

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Kablolarda kırılma olabilir.

mesutho

Üye
ona benzer birşey bende de olmuştu. umarım sende de aynı sorun vardır. hafıza kartına telefonda şifre koyarsan bilgisayar kartı görür ama içini açamazsın o yüzden bi de şifren varsa onu kaldırıp bi daha dene.

ediesel

Üye
Dostum birde şöyle bir olay var. Eğer hafıza kartını değiştirdiysen yüksek hafızalı bir kart aldıysan o da sorun yaratabilir. Mesela bende hem 2 gb lık hemde 8gb lık sandisk micro sd var. Kart okuyucum 2 gb lığı okuyor ama 8 gb lıı takınca susuyor okumuyor. Çünkü kart okuyucusunun versiyonu maksimum 2gb okuma destekli ondan. Ama telefonda sorun olmuyor neden çünkü telefonu güncellediğin zaman kendi kart okuyucusunu da güncellemiş oluyorsun . Yani sorun kart okuyucusunda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt